Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

02.02.2019Informācija par Latvijā ievesto Polijas izcelsmes gaļu


30.01.201976% Latvijas iedzīvotāju maize ir ikdienas ēdienkartē, visvairāk maizi ēd Latgalē


26.01.2019Februārī durvis vērs jauna koncepta restorāns- ATVĒRTS


25.01.201926. janvārī - Gardēžu festivāls Siguldā


25.01.2019Projekta Baltic Sea Food prezentācija izstādē-Internationale Grüne Woche


24.01.2019BALTTOUR FORUMS 30. janvārī


23.01.2019 6.-7.02.Starptautisko augļu un dārzeņu loģistikas izstāde Berlīnē


22.01.2019Konkursa SkillsLatvia 2019 pusfinālā startēja labākie topošie viesmīļi un pavāri


21.01.2019Sākas ikgadējais muzikālais konkurss -Ineses Galantes talanti


21.01.201921 lauku tūrisma uzņēmums saņem vides kvalitātes zīmi Zaļais sertifikāts


19.01.2019Uzsākta procedūra aizsargātas ģeogrāfiskās izcelsmes norādes Salacgrīvas nēģi reģistrācijai


18.01.2019Rimi uzsāk kustību -Labākai dzīvei


18.01.2019Pieteikšanās dalībai 49. gadatirgū sāksies 4. februārī


17.01.2019airBaltic 2018. gadā pārvadājis rekordlielu pasažieru skaitu – 4,1 miljonu


17.01.2019Rīga pretendē uz Eiropas labākā tūrisma galamērķa titulu 2019.gadā


15.01.2019Atvērts atjaunotais Gastronomijas paviljons


14.01.2019airBaltic Pilotu akadēmijas trešās grupas studenti uzsāk mācības


12.01.2019Vecrīgā norisinājās -Riga Street food festival


12.01.2019PVD: Aprikožu kauliņu pastā URBEČ konstatēta bīstama viela


10.01.2019Worldchefs konkursos Grieķijā un Itālijā piedalīsies šefpavāri no Latvijas


09.01.2019Zināms Latvijas straujāk augošo uzņēmumu TOP 100


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts