Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.12.2017Ko svētku galdā liek Baltijas iedzīvotāji?


19.12.2017Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas


19.12.2017Vai svētkos vienmēr jāpārēdas


18.12.2017Baltijas lielākais alkohola ražotājs paplašinās Igaunijā


14.12.2017Palmu eļļa – veikala produktos visbiežāk sastopamā eļļa


14.12.2017Kādas ir pārtikas cenu prognozes


13.12.2017Gaļas cenas Latvijā ietekmē patēriņa tendences Skandināvijā un Ķīnā


12.12.2017airBaltic Training Pilotu akadēmija sāk uzņemšanu


12.12.2017Lauku tūrisma uzņēmējdarbību apdraud negodīga konkurence un arvien pieaugoša birokrātija


11.12.2017Vai Latvijā ražotie sieri der restorānu ēdienkartē


07.12.2017PVD atklāj nelegālus medījumu gaļas produktu ražošanas uzņēmumus


06.12.2017“Rīgas Melnais Balzams” aktīvi startē ASV tirgū


05.12.2017 Rīgā tūristu skaits palielinājies


04.12.2017Restorānu ceļveža White Guide Baltic-30 labākie Baltijas restorāni


30.11.2017airBaltic atzīmē pirmās CS300 lidmašīnas gada jubileju


29.11.2017Rīgas pilī lauku tūrisma uzņēmējiem tiks pasniegta vides kvalitātes zīme “Zaļais sertifikāts”


27.11.2017Starptautiskā tūrisma izstāde ITB Berlin


27.11.2017Ilgstošajā Stolichnaya tirdzniecības zīmes disputā uzņēmumam SPI trīs nedēļu laikā trīs uzvaras trijos kontinentos


24.11.2017 Mainīt tradicionālo priekšstatu par cīsiņu un desu lietderību uzturā


22.11.2017Raimonda Zommera lekcija DZĪVE AR SMAIDU jau 29. novembrī


21.11.2017Ārvalstu izcelsmes pārtikas produktu dubultie standarti atklāti arī Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts