Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

28.12.2018Latvieši visbiežāk svētku galdā ceļ alu, šampanieti un balzamu


27.12.2018 Zināmas lauku tūrisma saimniecības, kas ieguvušas Zaļo sertifikātu


22.12.2018Meistarklase- Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas


21.12.2018airBaltic palielina lidojumu skaitu no Rīgas uz Liepāju


19.12.2018TOP labākie restorāni


18.12.2018Turcijas izcelsmes lazdu riekstos konstatēti aflatoksīni


18.12.2018airBaltic pārvadāto pasažieru skaits 11 mēnešos pieaug par 18%


13.12.2018Narvesen īpašnieki iegādājas ātrās apkalpošanas kafejnīcu ķēdi ar preču zīmi Caffeine


11.12.2018 Ēdienu brošura un tūrisma karte -Livonijas garša


11.12.2018Vairāk nekā 40 pasākumi un brīnumains feju skvērs Birštonā


09.12.2018Izbaudi svētkus Viļņā - sešas iespējas


09.12.2018Katrs desmitais Latvijas uzņēmējs pretlikumīgas peļņas gūšanas dēļ ir gatavs apzināti kropļot konkurenci


06.12.2018Kronis šogad plāno apgrozījuma pieaugumu par 6-7%


05.12.2018Mērs pilns - uzņēmēji aktualizē pirms gada iesākto cīņu pret pašvaldību negodīgu konkurenci


05.12.2018Lietuvas kūrortpilsēta Birštonas prezentē sevi Rīgā


04.12.2018Délice aicina Pavāru kluba biedrus un sadarbības partnerus


03.12.2018Veikti pētījumi specifiskās kuiļa gaļas smakas novēršanai


30.11.2018 Labāko Rīgas Melnā Balzama kokteili uzjauc bārmenis no Kipras


27.11.201830 Eiropas bārmeņi sacentīsies par labākā Rīgas Melnā Balzama kokteiļa autora titulu


25.11.2018Festivāls Riga Street Food gūst atzinību pasaulē


23.11.2018 4. un 5. janvārī festivāls -Riga Craft Beer Weekend


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts