Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

30.08.2012„Latplanta” garšvielas Latvijā kļuvušas pieprasītākas par 14,3%


30.08.2012Veicinās augļu un dārzeņu ražotāju kooperāciju


30.08.2012Populārākie cīsiņi Latvijā tagad „bez E” un ar 75% gaļas


29.08.2012Eksperti starptautiskā konferencē spriedīs par uztura un veselības aktuālajiem jautājumiem


27.08.2012HoReCa.lv ABC iPad -jauna pasūtījumu pieņemšanas tehnoloģija


27.08.2012Legālā alkohola nozare pamazām nostiprinās, taču nelegālais alkohols joprojām aizņem lielu tirgus daļu


23.08.2012Gaļas izmeklēšanu uz trihinelozi var veikt arī atsevišķās kautuvju un slimnīcu laboratorijās


23.08.2012Saldējums no atsvaidzinoša ikdienas kāruma līdz svētku galdam


21.08.2012Augļu dārza bagātība – āboli


15.08.2012Piena produktu patēriņš Latvijā un ES


14.08.2012Tūrisms 2012. gada 1. ceturksnī.


08.08.2012Horeca biznesa konsultanti iesaka


06.08.2012Kokteiļu cienītāji Latvijā dod priekšroku īstam kubiešu Havana Mojito


06.08.2012 Valmierā pieaug tūristu skaits


02.08.2012 Trīs vadošās Latvijas augstskolas uzsāks sadarbību tūrisma studiju programmu īstenošanā


02.08.2012„Latvijas balzams” uzsāk jauna sidra ražošanu un eksportu


23.07.2012Turpmāk arī tūrisma aģentam būs jāatbild par piedāvāto komplekso tūrisma pakalpojumu


23.07.2012Noteiks labāko Latvijā ražoto pienu, krējumu un sieru


22.07.2012Latvijas piens sāk eksportu


11.07.2012Izstādē „Riga Food 2012” prezentēs pārtikas inovācijas aktualitātes


05.07.2012Pagarina pieteikumu iesniegšanas termiņu līdz 50% finansējumam uzņēmumu dalībai izstādē "Riga Food 2012" (pieteikumi jāiesniedz līdz š.g. 16. jūlijam)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts