Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

25.01.2017Iecerētas izmaiņas Pārtikas aprites uzraudzības likumā


24.01.2017Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „ALNIS”


21.01.2017Rīgā notiks „Balttour 2017" biznesa forums nozares profesionāļiem


19.01.2017Meistarklase bārmeņiem, kuru vadīs kokteiļu mākslas speciālists Dennis Zoppi


18.01.2017Senā dzīvesveida skola “Vīns Eiropas galmos 15.-17.gadsimtā”


18.01.2017Latvijas ražotāji piedalīsies Berlīnes izstādē “Zaļā nedēļa 2017”


18.01.2017Biznesa augstskolā Turība notiks Arņa Jēkabsona vieslekcija"Vai roboti pārņems mūsu darba vietas?"


18.01.2017Starptautiska lauku tūrisma konference Itālijā "Ilgtspējīgs tūrisms lauku attīstībai"


17.01.2017Liene Akmentiņa: Pasažieriem jāpiedomā pie tā, ko viņi saka, jo aviācijas drošībā jokus nesaprot


14.01.2017Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017


13.01.2017KP atļauj alkoholisko dzērienu vairumtirgotāju apvienošanos


12.01.2017Patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājies par 2,2 %


10.01.2017Latvijā ir samazinājusies preču eksporta un importa vērtība


10.01.2017Sabiedrības attieksmi pret ekoloģiju nevar izmainīt tikai ar juridiskām normām


09.01.2017Pasākums gardēžiem – Rīgas ielu ēdienu festivāls


09.01.2017Ģenētiski modificēta pārtika izraisa nopietnus veselības


07.01.2017Kāpēc Jaungada naktī dzer šampanieti?


06.01.2017Latvija ir priekšgalā ar antibiotiku lietošanu lielfermās, un kā tas ietekmē cilvēku veselību


05.01.2017Svētku laikā tūristu skaits palielinājies par 17%


05.01.2017Kalnciema kvartāla tirgus 14. janvārī


05.01.2017"Gaismas spēles" brīvdabas muzejā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts