Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.10.2012“McDonald’s” burgeru maizītes Baltijā gatavo no Dobeles dzirnavnieka miltiem


22.10.2012„Spilva” investē 170 000 latu ražotnes energoefektivitātes uzlabošanā


20.10.2012Apturēta Ķīnā ražotu melamīna omlešu lāpstiņu tirdzniecība


17.10.2012Šonedēļ Jūrmala piedalīsies Somijas veselības izstādē „Terveys 2012”


16.10.2012Hoist Technology un Local sadarbosies, lai kļūtu par vadošo viesnīcu vadības un pakalpojumu tehnoloģiju nodrošinātāju Eiropā


15.10.2012LDDK aicina pieteikties uzņēmumus droša uzņēmuma simbola iegūšanai


15.10.2012„Spilvā” turpinās sezonas ogu un dārzeņu iepirkumi.


10.10.2012"Maxima" veikalos atklāts plašs svaigu zivju un jūras velšu „tirgus” spāņu stilā


10.10.2012Noslēdzot pirmās kārtas siera rūpnīcas rekonstrukciju


03.10.2012Darbību uzsāk pirmais Tūrisma pētniecības centrs Baltijā


02.10.2012Rīgā viesojies pieredzējis vīndaris no Čīles


02.10.2012Latvijā koordinēs Carlsberg darbību Baltijā


01.10.2012"Maxima” lielveikalos tiks atklāts zivju un jūras velšu „tirgus” spāņu stilā


24.09.2012Klubā Coyote Fly tika atklāta Baltijā vienīgā Absolut apsildāmā terase


19.09.2012"Spilvā" 20 gadu laikā saražotas 140 000 tonnas produkcijas


12.09.2012Gunārs Ķirsons: varam lepoties ar to, kas Latvijā notiek ēdināšanas biznesā


10.09.2012Apvainojumiem pret zemnieku uzņēmumu „Latvijas piens” nav pamata


10.09.2012Latvijas 2012. gada labākie pavāri


06.09.2012„Latvijas Pienā” sākta galveno siera iekārtu montāža


05.09.2012Noteikts labākais Latvijā ražotais piens, krējums un siers


05.09.2012Noteikts „Latvijas Atzītākais medus 2012”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts