Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.04.201923. aprīlī seminārs: Tūrisma produktu izveide Japānas tirgum


11.04.2019 Latvijā sāk ražot degvīnu ar marinētu gurķīšu, mārrutku un citām garšām


11.04.2019Vai skaņa spēj ietekmēt garšas sajūtas


10.04.2019Fazer atsakās no sprostos dētām olām


10.04.2019 Starptautiskā konkursa Learn, Know, Do, Can, Show rezultāti


10.04.2019Uzņēmēju dienas Latgalē 2019


09.04.2019Sākusies jubilejas festivāla Summertime 2019 – aicina Inese Galante biļešu tirdzniecība


08.04.2019Latvijas labāko restorānu TOP 30 apbalvošana (galerija)


08.04.2019Gaidāms būtisks cūkgaļas cenas pieaugums


05.04.2019Zināmi Latvijas labāko restorānu TOP 30


01.04.2019Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka prezentācija


28.03.2019Eiropas Parlaments apstiprina priekšlikumu aizliegt vienreizlietojamos plastmasas izstrādājumus


26.03.2019Baltijas uzņēmums Karavele iegādājies Vācijas uzņēmumu Larsen


25.03.2019 Cēsu Pavasara Restorānu nedēļa 2019


25.03.201911. Starptautiskajā Dienvideiropas pavāru konkursā Latvijai godalgas


24.03.2019Viesmīlības nozares jauno profesionāļu konkurss -Learn, Know, Do, Can, Show


22.03.2019 No 22. līdz 28.aprīlim Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa


22.03.2019Latvijas labāko restorānu TOP 30 tiks paziņots aprīlī


21.03.2019Norvēģijā atklāts Eiropā pirmais zemūdens restorāns Under


20.03.2019Starptautiskais Taste & Quality Institute - iTQi


20.03.20192020. gadā no 28.-31. jūlijam Sanktpēterburgā notiks Worldchefs Congress


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts