Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

24.09.2012Klubā Coyote Fly tika atklāta Baltijā vienīgā Absolut apsildāmā terase


19.09.2012"Spilvā" 20 gadu laikā saražotas 140 000 tonnas produkcijas


12.09.2012Gunārs Ķirsons: varam lepoties ar to, kas Latvijā notiek ēdināšanas biznesā


10.09.2012Apvainojumiem pret zemnieku uzņēmumu „Latvijas piens” nav pamata


10.09.2012Latvijas 2012. gada labākie pavāri


06.09.2012„Latvijas Pienā” sākta galveno siera iekārtu montāža


05.09.2012Noteikts labākais Latvijā ražotais piens, krējums un siers


05.09.2012Noteikts „Latvijas Atzītākais medus 2012”


05.09.2012Izraudzīts „Latvijas gada ekoprodukts 2012”


04.09.2012Augļkoks no sirmās senatnes – ķirsis


04.09.2012Patērētāju uzticības līmenis 2012. gada II ceturksnī


30.08.2012„Latplanta” garšvielas Latvijā kļuvušas pieprasītākas par 14,3%


30.08.2012Veicinās augļu un dārzeņu ražotāju kooperāciju


30.08.2012Populārākie cīsiņi Latvijā tagad „bez E” un ar 75% gaļas


29.08.2012Eksperti starptautiskā konferencē spriedīs par uztura un veselības aktuālajiem jautājumiem


27.08.2012HoReCa.lv ABC iPad -jauna pasūtījumu pieņemšanas tehnoloģija


27.08.2012Legālā alkohola nozare pamazām nostiprinās, taču nelegālais alkohols joprojām aizņem lielu tirgus daļu


23.08.2012Gaļas izmeklēšanu uz trihinelozi var veikt arī atsevišķās kautuvju un slimnīcu laboratorijās


23.08.2012Saldējums no atsvaidzinoša ikdienas kāruma līdz svētku galdam


21.08.2012Augļu dārza bagātība – āboli


15.08.2012Piena produktu patēriņš Latvijā un ES


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts