Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.10.2012

"Maxima” lielveikalos tiks atklāts zivju un jūras velšu „tirgus” spāņu stilā


Šo ceturtdien, 4.oktobrī plkst. 12.00 „Maxima XXX” lielveikalā Rīgā, K. Ulmaņa gatvē 88a „Maxima” zivju mēneša ietvaros ar zivju sagatavošanas meistara no Spānijas paraugdemonstrējumiem zivju filēšanā un konkursu „Dižgardēdis” tiks atklāts svaigo zivju un jūras velšu „tirgus”. Līdz ar jaunā koncepta ieviešanu lielākajā daļā „Maxima XX” lielveikalu un visos „Maxima XXX” turpmāk tiks piedāvāts plašākais zivju un jūras velšu sortiments, kāds nav pieejams līdzvērtīgās tirdzniecības vietās. 

Kā vēsta sens teiciens, ceturtdienas ir zivju dienas, tāpēc zīmīgā datumā un dienā „Maxima” zivju mēneša ietvaros tiks atklāts plašs zivju un jūras velšu „tirgus”, kurā varēs atrast svaigas jūras veltes no visas pasaules un jebkurai gaumei. Atklāšanā piedalīsies gan „Maxima” galvenais pavārs Gints Osis, gan speciāli no Spānijas aicināts zivju sagatavošanas meistars, kurš zivju mēneša ietvaros Rīgā un visā Latvijā amata gudrībās apmācīs gan „Maxima” zivju nodaļu speciālistus, gan lielveikalu apmeklētājus. 

Atklāšanas laikā varēs saņemt informāciju par „Maxima” zivju un jūras velšu sortimentu. Tāpat atklāšanā pavārmeistari gan medijiem, gan sabiedrībā zināmām personām mācīs pareizi filēt dažādas zivis. Turklāt pasākuma apmeklētāju un sabiedrībā zināmu personu vidū tiks noteikts īsts zivju un jūras velšu pazinējs. Ar aizvērtām acīm nobaudot vairākas meistaru sagatavotās uzkodas no jūras produktiem un mēģinot tos atpazīt, tiks noteikts uzvarētājs, kurš saņems īsta „Dižgardēža” titulu. 



Ivars Andiņš
www.maxima.lv

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts