Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.10.2012

"Maxima” lielveikalos tiks atklāts zivju un jūras velšu „tirgus” spāņu stilā


Šo ceturtdien, 4.oktobrī plkst. 12.00 „Maxima XXX” lielveikalā Rīgā, K. Ulmaņa gatvē 88a „Maxima” zivju mēneša ietvaros ar zivju sagatavošanas meistara no Spānijas paraugdemonstrējumiem zivju filēšanā un konkursu „Dižgardēdis” tiks atklāts svaigo zivju un jūras velšu „tirgus”. Līdz ar jaunā koncepta ieviešanu lielākajā daļā „Maxima XX” lielveikalu un visos „Maxima XXX” turpmāk tiks piedāvāts plašākais zivju un jūras velšu sortiments, kāds nav pieejams līdzvērtīgās tirdzniecības vietās. 

Kā vēsta sens teiciens, ceturtdienas ir zivju dienas, tāpēc zīmīgā datumā un dienā „Maxima” zivju mēneša ietvaros tiks atklāts plašs zivju un jūras velšu „tirgus”, kurā varēs atrast svaigas jūras veltes no visas pasaules un jebkurai gaumei. Atklāšanā piedalīsies gan „Maxima” galvenais pavārs Gints Osis, gan speciāli no Spānijas aicināts zivju sagatavošanas meistars, kurš zivju mēneša ietvaros Rīgā un visā Latvijā amata gudrībās apmācīs gan „Maxima” zivju nodaļu speciālistus, gan lielveikalu apmeklētājus. 

Atklāšanas laikā varēs saņemt informāciju par „Maxima” zivju un jūras velšu sortimentu. Tāpat atklāšanā pavārmeistari gan medijiem, gan sabiedrībā zināmām personām mācīs pareizi filēt dažādas zivis. Turklāt pasākuma apmeklētāju un sabiedrībā zināmu personu vidū tiks noteikts īsts zivju un jūras velšu pazinējs. Ar aizvērtām acīm nobaudot vairākas meistaru sagatavotās uzkodas no jūras produktiem un mēģinot tos atpazīt, tiks noteikts uzvarētājs, kurš saņems īsta „Dižgardēža” titulu. 



Ivars Andiņš
www.maxima.lv

  

Vēl ziņas

Katrs sestais Latvijas iedzīvotājs pērn pirmoreiz izmēģināja pārtikas iegādi internetā
Maxima vakcinācijas veikšanai rosina izmantot lielveikalu infrastruktūru
Maxima pērn ziedojusi 230 000 pārtikas produktu
Amber Beverage Group apbalvota kā vadošā starptautiskā dzērienu nozares kompānija 2020. gadā
Lidosta Rīga gadu noslēdz ar pasažieru skaita kritumu par vairāk nekā 74%


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts