Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

08.02.2014Par terminu „bio”, „eko” lietošanu


05.02.2014Pērn „Valmiermuižas alus” darītavu ekskursijās apmeklējuši vairāk kā 9 tūkstoši viesu no 44 pasaules valstīm


04.02.2014„Latvijas balzams” aicina ēnot ražošanas direktoru un degvīna ceha vadītāju


04.02.2014Veikts pētījums par tirdzniecības centriem Latvijā


03.02.2014Jauns īpašā atbalsta veids liellopu gaļas nozarei


03.02.2014Club Brunch – sezonas jaunums Jūrmalā


31.01.2014 Šodien varam svinēt degvīna dzimšanas dienu


29.01.2014Patērētājiem būs jāsniedz pilnīgāka informācija par pārtikas produktiem


28.01.2014Alus darītava „Cēsu alus” alus brūvēšanā sāk izmantot Latvijā audzētus miežus


28.01.2014Eksperti: Rīgas restorānos šogad gaidāms vietējo un ārvalstu gardēžu pieplūdums


27.01.2014 No 2014. gada 14.-19. martam Vācijā norisināsies ēdināšanas nozares izstāde "INTERNORGA"


24.01.2014izvērtēs kūpinājumu ražotāju iespēju pielāgoties EK jaunajām prasībām


22.01.2014KP atļauj SIA „FIRMA MADARA 89” pārņemt vairākus SIA „BAF LTD” veikalus


22.01.2014Ideju konkursa „20 000 EUR Turības studentam” vieslekciju ciklu atklās Gatis Mūrnieks


21.01.2014„Hesburger” šogad Latvijā plāno atvērt 5 jaunus restorānus


16.01.2014“Spilvas” eksports 2013. gadā pieaudzis par 6,9%


15.01.2014LPKS „ABC PROJEKTS” iebilst apgalvojumiem par kontrabandas liellopu gaļu Latvijā


13.01.2014Eksperti: Latvijas iedzīvotāji ēd pārāk trekni un neprot baudīt maltīti


13.01.2014PVD, pēc informācijas Krievijas Federācijas dienesta mājaslapā, veiks SIA „Rānda” pārbaudes


09.01.2014PVD: nepiekrītam apgalvojumam, ka 90% tirdzniecībā esošās gaļas ir nezināmas izcelsmes


09.01.2014“Latvijas balzams” 2013. gadā saražojis vairāk nekā 2,5 miljonus litru dzirkstošo dzērienu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts