Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.03.2016

Rīgā atklāta e- picērija

Rīgā atklāta jauna, augstas klases e-picērija “Pica Rīga”, kas izpatiks katra gardēža gaumei un garšas kārpiņām. Jaunā picu meistarnīca ir ģimenes lolots uzņēmums, kas tā vien smaržo pēc kvalitātes, ģimenes tradīcijām un augstākā labuma ingredientiem. 

Bērziņu ģimene jau vairākās paaudzēs var lepoties ar meistarīgiem pavāriem, kas pieprot savu arodu. Nu receptes, kas tapušas ģimenes svētku reizēs un īpašās “meistardarbnīcās” ģimenes un draugu lokā, apkopotas un pilda “Pica Rīga” piedāvājumu klāstu.

Oriģinālās picas, kurām līdzīgas nav atrodamas nedz citviet Rīgā, nedz ārpus Latvijas robežām, turpmāk būs pieejamas gurmāniem Teikā, Čiekurkalnā, Purvciemā, Pļavniekos, Dreiliņos, Dārzciemā, Rīgas centrā, Juglā, Mežciemā, Grīziņkalnā, Mežaparkā, Berģos, Bukultos un Priedkalnē. 

“Picas dzimtenē Itālijā to sauc par cornicione, labākie picas meistari – amerikāņi to sauc par crust, latviešu valodā tas varētu skanēt – picas kraukšķis jeb picas garoziņa. 

Mūsu picas noslēpums slēpjas tajā, ka picas maliņa ir tāda pati kā tās apakšiņa – īpaši plāna un kraukšķīga,” stāsta “Pica Rīga” veidotājs Normunds Bērziņš.

Jaunās e-picērijas gardumi ne vien radīti vietējai gaumei, bet īpaši uzsver svaigu, augstvērtīgu un īpaši izmeklētu sastāvdaļu izmantošanu. 

“Mums ir svarīga kvalitāte, nevis kvantitāte, tāpēc, izvēloties produktus, varam apčubināt katru salātu lapiņu un pārcilāt katru tomātiņu, lai pie klienta nonāktu pati labākā maltīte. Turklāt mēs cenšamies izmantot tikai vietējos produktus, izņēmums ir kāda īpaši eksotiska garšviela vai citas, Latvijā nepieejamas sastāvdaļas.

Īpaši lepni esam par mūsu sadarbības partneriem, kas piegādā gardu gaļu no Latvijas laukiem,” uzsver “Pica Rīga” veidotāja Eva Broda – Bērziņa.

Šobrīd www.picariga.lv tiek piedāvātas 10 veidu picas, kas pieejamas TIKAI uz pasūtījumiem. Sekojot uztura tendencēm, picu klāstu papildina arī uzkodas – dažādi bezglutēna čipsi ar jūras sāli. Nākotnē katrai picai plānots piemeklēt atbilstošu vīnu.

Horeca

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts