Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.03.2014Tūristu skaits Jūrmalā pērn pieaudzis par 20,5 procentiem


10.03.2014Pavasara sezonas gardums - kazas siers


07.03.2014Mūsdienīgs Bistro Tik TAK


03.03.2014"Zaļā karotīte" informē par dalībnieku priekšrocībām iepirkumos


28.02.2014„Latvijas balzams’’ pērn sasniedzis 100 miljonu eiro apgrozījumu


26.02.2014"Spilvas” investīciju virziens 2014. g. – bezkonservantu ražošanas attīstīšana. Kopējais ieguldījumu apjoms: 1 miljons eiro


26.02.2014 KP atļauj SIA „Mego” iegādāties IKI veikalu tīklu


25.02.2014„Rīgas Melnais balzams” pērn bijis pārdotākais „Latvijas balzama” dzēriens eksporta tirgos


25.02.2014Infografika: Pankūku cepšana un Masļeņica


19.02.2014LIDO atver jaunu bistro t/c „Domina Shopping”


16.02.2014Lauksaimniecības kooperatīvi iebilst pret EK plāniem atļaut ģenētiski modificētas kukurūzas audzēšanu


12.02.2014 Šokolādes nozīme Valentīndienā


11.02.2014Valentīndienā palīdzēs iemīlēties mīlestības cepumi ar afrodiziaku


10.02.2014“Latvijas balzams” otrreizējai pārstrādei nodevis vairākus simtus tūkstošus tonnu materiāla


08.02.2014Jameson Latvijas labākajam bārmenim dāvā ceļazīmi uz starptautisku bārmeņu konkursu Dublinā


08.02.2014Par terminu „bio”, „eko” lietošanu


05.02.2014Pērn „Valmiermuižas alus” darītavu ekskursijās apmeklējuši vairāk kā 9 tūkstoši viesu no 44 pasaules valstīm


04.02.2014„Latvijas balzams” aicina ēnot ražošanas direktoru un degvīna ceha vadītāju


04.02.2014Veikts pētījums par tirdzniecības centriem Latvijā


03.02.2014Jauns īpašā atbalsta veids liellopu gaļas nozarei


03.02.2014Club Brunch – sezonas jaunums Jūrmalā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts