Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.03.2014

Klasiskās Grieķijas receptes

Divi šefpavāri, kuri gandrīz desmit gadus ir pavadījuši Grieķijas salas Kipras virtuvēs, dalīsies ar autentiskām, klasiskām un interesantām Grieķijas receptēm.

    Šoreiz programmā:

    Klsasiskie grieķu dipi: Taramasalata, Tsaziki, Houmus, Baba Ghanouj un fritēta Pita maize
    Avgolemono – citronu vistas zupa ar olu
    Mezze ar jūras veltēm
    Afelia – cūkgaļa koriandrā un sarkanvīnā ar krāsnī ceptiem kartupeļiem
    Bahlava - kārtainās mīklas riekstu deserts ar medu un vaniļas saldējumu
    Kursa cena: 45 Eur

Norises vieta un pieteikšanās:


Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, LV-1011


Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā:http://macibucentrs.com/klientu-apkalposanas-macibu-programmas/


Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Vēl ziņas

Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem
Ceļvedis sēņotājiem: Noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts