Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

04.01.2017Lauku tūrisma uzņēmēji saņems vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts”


03.01.2017Viedoklis par cenu kāpumu Jaunajā gadā


30.12.2016Patērētāji veļas mazgāšanas līdzekļus bieži izvēlas iegādāties tieši akciju laikā


29.12.2016Grandiozs ēdienu festivāls Rīgā


29.12.2016Par pārtikas produktu derīguma termiņiem


29.12.2016Pētījums: Būtiskākā konkurences problēma Latvijā ir publisku personu iesaiste komercdarbībā


28.12.2016Ko der zināt par stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem


27.12.2016Senlatviešu Ziemassvētku tradīcijas


27.12.2016Pirmo reizi izdota grāmata par “Rīgas Melnā Balzama” vēsturi


22.12.2016Latvijas ražotāji izmanto iespējas piedalīties pārtikas izstādē “Gulfood 2017”


20.12.2016“Latvijas balzams” veikalu tīkls šogad renovējis un modernizējis 17 veikalus Latvijā


19.12.2016Latvijas iedzīvotāju garšvielu top 3 – melnie pipari, sāls un vaniļa


19.12.2016World Class – nevis viens, bet trīs soļi pretī izkoptai bāru kultūrai


16.12.2016Svētku pasākumi Kalnciema kvartālā


15.12.2016Svētku priekšvakarā izlaiž limitētas sērijas “Rīgas Melno Balzamu Upeņu”


14.12.2016Ziemassvētkos – sarkano, bet Jaungadā – dzirkstošo!


14.12.2016Varēs saņemt atbalstu garneļu audzēšanai


13.12.2016Rīgā trešajā ceturksnī palielinājies tūristu skaits


13.12.2016 “Latvijas balzams” ražotie dzērieni šogad saņēmuši 11 starptautiskus apbalvojumus


13.12.2016Itālijas vēstniecība Rīgā rīko īpašus pasākumus


12.12.2016Iepazīsti Londonas restorānus


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts