Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.10.2018

10. oktobrī Putras dienā Latvijas šefpavāri gatavos gardas putras

Šogad,  10. oktobrī Latvijas šefpavāri kopā ar skolēniem Rīgas centrā vērs vaļā Simtgades putras vēstniecību, kurā ikviens varēs nogaršot izcilākos putras ēdienus.

Ikkatrs  zina, ka putras Latvijā ir nacionālais ēdiens, kas daudzus gadsimtus bija mūsu senču galvenais ēdiens. Mūsdienās putru ēšanas paradumi mainās un pateicoties šefpavāru jaunajām receptēm tradīcijas turpinās.

Putras vēstniecība darbosies no plkst. 15.00 - 17.00 Vecrīgā, Kaļķu ielas sākumā (pie Meirovica bulvāra) iepretim viesnīcai Roma. Tajā gardākās putras pagatavos šefpavāri no restorāniem Muusu, Moltto, Zaļais Maksis, Hercogs kopā ar skolēniem no dažādiem Latvijas reģioniem.









  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts