Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.10.2018

Rudens restorānu nedēļa Cēsīs

No 29. oktobra līdz 4. novembrim, jau otro reizi šogad, notiks Cēsu Restorānu nedēļa, kuras laikā viesiem būs lieliska iespēja baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām. Gardēžus aicinās seši Cēsu pilsētas restorāni.

Restorānos viesi varēs baudīt trīs kārtu maltīti. Īpašā piedāvājuma cenas visos restorānos būs vienādas – 20,00 EUR. Ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta, sniedzot neatkārtojamu garšu baudījumu.

Restorānu piedāvājumi īpaši raksturos Latvijas rudeni virtuvē – ķirbji, sēnes, sīpoli, pupas, bietes, rudens augļi un ogas un daudz, daudz citi šī gadalaika dārgumi. Šīs restorānu nedēļas jaunums būs dzērienu kartes. Pieci restorāni līdzās ēdienkartei piedāvās arī maltītēm īpaši piemērots dzērienus par atsevišķu samaksu.

Rudens ir ķirbju ražas laiks
Ķirbju tortelli ar gaļas mērci, itāļu šefpavāra izpildījumā, aicinās nobaudīt restorāns Bekko. Savukārt, Cafe 2 Locals piedāvās apelsīnu sīrupā izturētu ķirbju biskvītu.
 

Ogas, ogas, ogas
Restorānā Hotel Cēsis piedāvājumā būs rudens ogu muss ar vaniļas pienu. Arī H.E. Vanadziņš Ziemeļu restorāns viesus cienās ar rudens sagādātajiem labumiem. Desertā pavārs cienās ar  krāsnī ceptu jaunpienu pasniegtu kopā ar cukurābolu un brūkleņu vaniļas mērci. 

Sīpolu gardie ēdieni
Sīpolus gardi pagatavos restorāna “Jāņoga” pavāri, priekšēdienā piedāvājot saldo sīpolu krēmzupu. 

Restorāna Villa Santa pavārs gardēžus iepriecinās ar meža sēņu pīrāgu, pasniegtu kopā ar Benedikta olu, svaigu bazilika un ciedru riekstu mērci, kā arī garšaugu sviestā ceptām cūku pupām.

Cēsu Rudens Restorānu nedēļas norises laikā, no 29.oktobra līdz 4.novembrim, gardēži neizpaliks bez pārsteigumiem - no pirmdienas līdz trešdienai tiks izlozētas sešas dāvanu kartes 2 personām īpašajam restorānu nedēļas piedāvājumam kādā no restorāniem. Lai nepalaistu garām šo lielisko iespēju, aicinām sekot Cēsu Tūrisma informācijas centra aktivitātēm sociālajos tīklos – Facebook Tūrisms Cēsīs un Twitter @VisitCesis!

Lai gardēži varētu savlaicīgi iepazīties ar rudens restorānu nedēļas piedāvājumu un izvēlēties sev vistīkamākās maltītes, no 15. oktobra katra restorāna sarūpētā ēdienkarte ir pieejama Cēsu tūrisma mājas lapā šeit un sociālajos tīklos. Informējam, ka pirms došanās uz izvēlēto restorānu, iesakām veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts