Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

25.04.2014Aicina pieteikties tirdziņam Kungu ielas radošajā kvartālā, atklājot tūrisma sezonu


23.04.2014Lieldienās „Latvijas balzama’’ reģionu veikalos apgrozījums audzis par 40%


22.04.2014Kooperatīvs „Piena ceļš” šonedēļ atzīmē desmit gadu jubileju


16.04.2014TOP 7 pavasara/vasaras jaunumi restorānu pasaulē


16.04.2014 „Latvijas balzams” zīmoli saņem deviņas medaļas Amerikā


14.04.2014Turībā tiks atklāta daudzfunkcionāla mācību telpa StartUp


09.04.2014SIA “Spilva” apgrozījums 2013. gadā sasniedza 19,2 miljonus eiro


07.04.2014„Latvijas balzams” eksportēs dzirkstošo dzērienu, kas filtrēts caur zeltu


06.04.2014Izmitināšanas nozare 2013.gadā uzrāda stabilu pieaugumu


05.04.2014„Havana Club” trakulīgais ceļojums uz Kubu


04.04.2014Oficiāli atklāta izstāde Latvija Piedāvā 2014!


03.04.2014Turības Starptautiskā tūrisma fakultātes studiju programmas saņem kārtējo starptautisko novērtējumu


03.04.2014Izstāde "Latvija Piedāvā" savus apmeklētājus sāks uzņemt jau rīt!


31.03.20143 iemesli, kāpēc gavēņa laikā mieloties ar avokado


24.03.2014Fazer sasniedz apgrozījuma rekordu sīvas konkurences apstākļos


20.03.2014Latvijas Nacionālais Kulinārais ceļš


18.03.2014Klasiskās Grieķijas receptes


17.03.2014Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta - Rīga 2014 / 2015


13.03.2014Precizē prasības uztura bagātinātāju reklāmas un izplatīšanas jomā


13.03.2014“Latvijas balzams” iegūst 8 medaļas prestižā dzērienu konkursā Ķīnā


12.03.2014Latvijas Nacionālā kulinārā ceļa iniciēšanu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts