Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

30.05.2014

Rīgā norisinājies pirmais viskija un cigāru festivāls

Maija nogalē Rīgā norisinājies pirmais „Rīgas Viskija & Cigāru festivāls”. Tā ietvaros tika rīkoti gan viskija un cigāru semināri, gan dažādu viskiju un cigāru degustācijas restorāna „KOYA” terasē, gan „Chivas Regal” Gala vakariņas viesnīcas „Grand Palace” restorānā. Ar viskija pasauli sanākušos viesus iepazīstināja zīmola „Chivas Regal” vēstnesis Ians Logans (Ian Logan), kurš speciāli šī festivāla dēļ bija ieradies no Skotijas.

Pirmajā festivāla dienā, 23.maijā apmeklētājiem degustācijai tika piedāvāti 19 dažādi viskija un 6 dažādi cigāru veidi. Otrajā festivāla dienā I.Logans festivāla dalībniekiem vadīja izglītojošu semināru par „Chivas” viskijiem, aicinot degustēt četrus dažādus viskiju veidus. 

Festivāla noslēgumā „Chivas Regal” Gala vakariņās viesiem bija iespēja baudīt izsmalcinātu četru ēdienu maltīti, „Chivas Regal” viskiju un „Davidoff” cigārus. Vakariņu laikā katram ēdienam tika pielāgots atbilstošs „Chivas Regal” viskijs vai kokteilis. Vēstnesis I.Logans vakariņu apmeklētājiem stāstīja par arvien pieaugošu interesi baudīt viskiju maltītes laikā un deva padomus, kā izvēlēties viskiju atbilstoši maltītei. 

Vakariņu laikā norisinājās arī labdarības izloze, kuras ietvaros tika izlozētas pasākuma organizētāju nodrošinātas balvas, bet tās laikā iegūtie līdzekļi tika ziedoti „Ronald McDonald House Charities Latvia” labdarības fondam . 




Arita Krūze


  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts