Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.03.2023ProWein 2023 Diseldorfā


28.02.2023 Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?


17.02.2023Slovēnijā atvērtas jaunas Mogotel pārvaldītas zīmola Ibis Styles viesnīcas


15.02.2023Pasaules labākā vinziņa titulu saņem Raimonds Tomsons


23.01.2023Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī


21.01.2023 Pavāru klubam jauns prezidens - Artūrs Arnicāns


20.01.2023Ko iegūst cilvēks un planēta, ceļot galdā tikai augu valsts produktus?


18.01.2023Mogotel atvēris savu pirmo viesnīcu Siguldā - Rixwell Segevold Hotel


09.01.2023Četri neparasti notikumi Valmiermuižā jeb kāpēc Valmiermuiža bija lepnāka par pašu Valmieru


02.01.2023Saulkrastu pilsētā izveidots jauns vides objekts


02.01.2023airBaltic paziņo par sadarbību ar SIXT


01.01.2023 Berlīnes Zaļā nedēļa no 20.- 29.01.2023.


20.12.2022Ieteikumi svētku galda rotāšanai


09.12.2022Kuldīgā svin ziemu ar gardēžu tradīcijām


25.10.2022Vegāniem draudzīga konditoreja


25.10.2022No Lisabonas līdz Tallinai – top pasaules pilsētas attālinātajam darbam


25.10.2022Aptaujā atklājās- hotdogs ir iecienīta ātrā uzkoda jauniešu vidū


18.10.202217. Oktobris - 30. Oktobris Rudens Rīgas restorānu nedēļa


24.09.2022Starptautiskā dzērienu izstāde Wine & Gourmet Japan kļūs par ProWine Tokyo


11.09.2022Mājas kafejnīcu dienas 2022 norisinās līdz 18. septembrim


10.09.2022Zināmi Latvijas 2022. gada pavārs un pavārzellis uzvarētāji


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts