Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.01.2017Sabiedrības attieksmi pret ekoloģiju nevar izmainīt tikai ar juridiskām normām


09.01.2017Pasākums gardēžiem – Rīgas ielu ēdienu festivāls


09.01.2017Ģenētiski modificēta pārtika izraisa nopietnus veselības


07.01.2017Kāpēc Jaungada naktī dzer šampanieti?


06.01.2017Latvija ir priekšgalā ar antibiotiku lietošanu lielfermās, un kā tas ietekmē cilvēku veselību


05.01.2017Svētku laikā tūristu skaits palielinājies par 17%


05.01.2017Kalnciema kvartāla tirgus 14. janvārī


05.01.2017"Gaismas spēles" brīvdabas muzejā


05.01.2017Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs zīmi „Latviskais mantojums”


04.01.2017Lauku tūrisma uzņēmēji saņems vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts”


03.01.2017Viedoklis par cenu kāpumu Jaunajā gadā


30.12.2016Patērētāji veļas mazgāšanas līdzekļus bieži izvēlas iegādāties tieši akciju laikā


29.12.2016Grandiozs ēdienu festivāls Rīgā


29.12.2016Par pārtikas produktu derīguma termiņiem


29.12.2016Pētījums: Būtiskākā konkurences problēma Latvijā ir publisku personu iesaiste komercdarbībā


27.12.2016Senlatviešu Ziemassvētku tradīcijas


27.12.2016Pirmo reizi izdota grāmata par “Rīgas Melnā Balzama” vēsturi


22.12.2016Latvijas ražotāji izmanto iespējas piedalīties pārtikas izstādē “Gulfood 2017”


20.12.2016“Latvijas balzams” veikalu tīkls šogad renovējis un modernizējis 17 veikalus Latvijā


19.12.2016Latvijas iedzīvotāju garšvielu top 3 – melnie pipari, sāls un vaniļa


19.12.2016World Class – nevis viens, bet trīs soļi pretī izkoptai bāru kultūrai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts