Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.01.2017

Latvijas ražotāji piedalīsies Berlīnes izstādē “Zaļā nedēļa 2017”

20.janvārī, Berlīnē (Vācijā) tiks atklāta 82.starptautiskā pārtikas, lauksaimniecības un dārzkopības izstāde “Zaļā nedēļa 2017”. 

Izstādē piedalās arī Latvijas ražotāji ar kopstendu, kura vadmotīvs ir  “Izbaudi un paņem līdzi Latvijas garšu”, kas vērsts uz Latvijai tradicionālu un specifisku “nišas” produktu pazīstamības veicināšanu. 

Latvijas kopstenda platība izstādē “Zaļā nedēļa 2017” ir 100 kvadrātmetri, un tajā savu produkciju rādīs un arī apmeklētājiem produkciju pārdos AS “Lido”, izstādes “Riga Food 2016” konkursa “Tautas garša” uzvarētāji SIA “Snigol”, SIA “Brīvais mustangs”, IK “I.R.Avots” un SIA “Kurzemnieku ražojumi”, kā arī SIA “Vladas SP”, “Kalnu medus” dravnieks Sandris Akmans, SIA “Raiskuma labumu darītava”, SIA “Straumes SK”, IK “55 mārītes”, SIA “Baltic Wild”, SIA “Dienvidi plus”, ZS “Jāņkalni”, SIA “Skrīveru pārtikas kombināts” un SIA “Sula”. 

Kā katru gadu izstādē ekspozīcija būs arī asociācijai “Lauku ceļotājs”, bet otro gadu Berlīnes izstādē sevi rādīs Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs un SIA “Rozīne” ar produktu “Skrīveru mājas saldējums”. 

Izstāde “Zaļā nedēļa”, kas dibināta pagājušā gadsimta “zelta divdesmitajos”, šogad durvis vērs jau 82.reizi, lai uzņemtu interesentus no 20. līdz 29.janvārim. 
Izstādes laikā tradicionāli notiks starptautisks lauksaimniecības un pārtikas forums, un šogad uzsvars forumā likts uz lauksaimniecību un ūdeni kā pamatu pasaules iedzīvotāju pabarošanai. Izstādē piedalās vairāk nekā 1600 uzņēmumu no 70 pasaules valstīm. Vācijas partnervalsts izstādes organizēšanā šogad ir Ungārija.  

Izstādes oficiālā vietne:  “Zaļā nedēļa 2017”.

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts