Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.12.2014„Latvijas balzams’’ apbalvo radošākos kolēģus ar Kunces balvu


10.12.2014Uzlabojusies ārējās tirdzniecības bilance


08.12.2014AS Latvijas balzams uzņēmuma apgrozījums un peļņa aug


07.12.2014Martell meistarklasē tika atklātas 2015. gada tendences ēdienu un dzērienu jomā (receptes)


04.12.2014Trešajā ceturksnī Rīgā ārvalstu tūristu skaits pieaudzis par 12%


04.12.2014Jauni pētījumi par šokolādi


03.12.2014Tūrisma Pētniecības centra rīkotajā diskusijā atzinīgi vērtē ienākošā tūrisma potenciālu


02.12.20145 svarīgākie ieteikumi izstādes „ProWein“ apmeklētājiem, ierašanās un naktsmītnes


01.12.2014Āzija – globālā tūrisma dzinējspēks 2015.gadā


01.12.2014Camino de Santiago stāsti kafejnīcā „TAKA”


01.12.2014„Valmiermuižas alus” sāk izmeklētu alu brūvēšanu garšu kolekcionāriem


30.11.2014Jūrmalā turpina palielināties tūristu skaits


29.11.2014Lauku ceļotājs apvieno Latvijas lauku tūrisma pārstāvjus aizraujošā diskusijā


28.11.2014Restorāns „Aqua Luna” svinēs 18 mēnešu dzimšanas dienu


27.11.2014Arī par nefasētu pārtiku būs jāsniedz informācija galapatērētājam


26.11.2014Tūristiem Rīgā visvairāk patīk Vecrīga, Brīvības piemineklis un Nacionālā opera


22.11.201421.novembrī norisinājās gadskārtējais Latvijas Tūrisma forums 2014


21.11.2014Pētījumā noteikts vidējā Rīgas tūrista profils


20.11.2014Eksports uz Ķīnu – ar ko sākt?


14.11.2014Aldaris prezentē savu jaunāko inovāciju - ekskluzīvu alu "Ziemas viesis"


14.11.2014Baltic Beach Hotel ir ieguvusi divas nozīmīgas balvas World Travel Awards konkursā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts