Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.09.2018Rudens Rīgas restorānu nedēļā no 8.-14. oktobrim


29.09.2018Diskusija par vietējo pārtikas ražotāju ķēdēm un jaunumiem produkcijas ražošanā un realizācijā


28.09.2018Izstāde Tallin FoodFest 2018 notiks no 25.-26.oktobrim


28.09.2018 Brīvdabas muzejs ielūdz uz Rudens ražas svētkiem


25.09.2018Restbar MO notika Green party


25.09.2018Šogad pieaudzis uzņēmumu apvienošanās darījumu skaits


24.09.2018Grilēšanas ballīte - Saldus garšu festivāls


21.09.2018FM un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija paraksta vienošanos


21.09.2018Zelmas piena pankūkās siera vietā produkts no augu taukiem


18.09.2018Holiday Inn viesnīcu plānots atvērt 2022. gadā


18.09.2018Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls


17.09.2018No 4. līdz 14. oktobrim notiks Rudens Rīgas Restorānu nedēļa


17.09.2018Izveidota interaktīva vietne par Latvijas iedzīvotāju iekšzemes migrāciju


14.09.2018Bārmeņi nakts melnumā iepazīst jauno, Latvijā ražoto džinu (foto)


13.09.2018Uz Ukrainas izcelsmes olu iepakojuma būs īpaša atzīme


11.09.2018Rucavas baltais sviests reģistrēts kā AĢIN


09.09.2018Zināmi titulu Latvijas pavārs un pavārzellis 2018 ieguvēji


08.09.2018Latvijas pavārs un Latvijas pavārzellis 2018 konkursa norise


06.09.2018PVD atklāj pārkāpumus un no apgrozības izņem divas tonnas siera


06.09.2018Konkursu Latvijas pavārs 2018 un Latvijas pavārzellis 2018 dalībnieki un žūrija gatavi startam


04.09.2018Restbar MO baltos tērpos svin gada jubileju


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts