Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
05.04.2019
Zināmi Latvijas labāko restorānu TOP 30
01.04.2019
Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka prezentācija
28.03.2019
Eiropas Parlaments apstiprina priekšlikumu aizliegt vienreizlietojamos plastmasas izstrādājumus
26.03.2019
Baltijas uzņēmums Karavele iegādājies Vācijas uzņēmumu Larsen
25.03.2019
Cēsu Pavasara Restorānu nedēļa 2019
25.03.2019
11. Starptautiskajā Dienvideiropas pavāru konkursā Latvijai godalgas
24.03.2019
Viesmīlības nozares jauno profesionāļu konkurss -Learn, Know, Do, Can, Show
22.03.2019
No 22. līdz 28.aprīlim Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
22.03.2019
Latvijas labāko restorānu TOP 30 tiks paziņots aprīlī
21.03.2019
Norvēģijā atklāts Eiropā pirmais zemūdens restorāns Under
20.03.2019
Starptautiskais Taste & Quality Institute - iTQi
20.03.2019
2020. gadā no 28.-31. jūlijam Sanktpēterburgā notiks Worldchefs Congress
20.03.2019
Viesos gaida vairāk kā 100 agrotūrisma saimniecības Latvijā un Lietuvā
19.03.2019
Pop-up restorāns Vakars uz ezera atklās sezonu 25. maijā
16.03.2019
Pasaulslavenajā konkursā Bocuse d'Or piedalīsies arī Latvijas pavārmeistari
16.03.2019
airBaltic kļūst par vadošo lidsabiedrību Tallinā
15.03.2019
Atvērta vēl viena Pica Lulū
14.03.2019
SIA MOGOTEL grupa paplašinās, pievienojot RIJA VEF HOTEL
13.03.2019
Siera pasniegšanas gudrības
10.03.2019
Restorānu nedēļa Kuldīgā no 11.- 17. martam
10.03.2019
Rīgas restorānu nedēļa no 22.-28. aprīlim
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties