Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.04.2019

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka prezentācija

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka  prezentācija

“Baltijas kulinārija uz lielās Eiropas skatuves, veiksmes stāsts un apskats -Bocuse d'Or Eiropas pusfināls Tallinā 2020.gadā” un četru kārtu vakariņas ar vīnu


Kad: 05.04.19. plkst. 16.00
Kur: Gemoss semināru virtuve, Mūkusalas 73,  Rīga
Semināra cena: Pavāru kluba biedriem 30 EUR/pers., citiem interesentiem 35 EUR/pers., ieskaitot PVN


Pieteikšanās līdz 04.04.19. plkst.10:00, riskova.svetlana@inbox.lv, mob. 29238453.
















  

Vēl ziņas

Ko dot bērnam līdzi uz skolu pusdienās?
Noskaidroti pavāru konkursa rezultāti un Bocuse d'Or Latvijas kandidāts uz Eiropas atlasi 2022
Putras mēnesī Latvijas iedzīvotājus aicina piedalīties labdarības akcijā
Latvijā un Eiropā pieejama jauna alkoholisko dzērienu e-etiķetes platforma U-LABEL
Katram desmitajam Latvijas iedzīvotājam nav laika pusdienām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts