Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.04.2019

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka prezentācija

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka  prezentācija

“Baltijas kulinārija uz lielās Eiropas skatuves, veiksmes stāsts un apskats -Bocuse d'Or Eiropas pusfināls Tallinā 2020.gadā” un četru kārtu vakariņas ar vīnu


Kad: 05.04.19. plkst. 16.00
Kur: Gemoss semināru virtuve, Mūkusalas 73,  Rīga
Semināra cena: Pavāru kluba biedriem 30 EUR/pers., citiem interesentiem 35 EUR/pers., ieskaitot PVN


Pieteikšanās līdz 04.04.19. plkst.10:00, riskova.svetlana@inbox.lv, mob. 29238453.
















  

Vēl ziņas

Konkursa Latvijas pavārs 2019 /Latvijas pavārzellis 2019 Nolikums
Pavasara Rīgas restorānu nedēļa jau pavisam drīz
Latvijā pirmās Mājas kafejnīcu dienas Lībiešu krastā un Dundagas novadā
23. aprīlī seminārs: Tūrisma produktu izveide Japānas tirgum
Latvijā sāk ražot degvīnu ar marinētu gurķīšu, mārrutku un citām garšām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts