Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.04.2019

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka prezentācija

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka  prezentācija

“Baltijas kulinārija uz lielās Eiropas skatuves, veiksmes stāsts un apskats -Bocuse d'Or Eiropas pusfināls Tallinā 2020.gadā” un četru kārtu vakariņas ar vīnu


Kad: 05.04.19. plkst. 16.00
Kur: Gemoss semināru virtuve, Mūkusalas 73,  Rīga
Semināra cena: Pavāru kluba biedriem 30 EUR/pers., citiem interesentiem 35 EUR/pers., ieskaitot PVN


Pieteikšanās līdz 04.04.19. plkst.10:00, riskova.svetlana@inbox.lv, mob. 29238453.
















  

Vēl ziņas

Inese Galante sniegs Rīgas iedzīvotājiem bezmaksas koncertu Kalnciema kvartālā
Kā sagatavot auto tālam vasaras ceļojumam
Briselē notika Starptautiskā garšas institūta apbalvošanas ceremonija
Jāņos strauji audzis pieprasījums pēc vārītās desas
Promenade Hotel Liepāja apgrozījumus ir pieaudzis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts