Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.04.2019

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka prezentācija

Bocused'Or Igaunijas prezidenta un restorāna Tchaikovsky šefpavāra Vladislava Djačuka  prezentācija

“Baltijas kulinārija uz lielās Eiropas skatuves, veiksmes stāsts un apskats -Bocuse d'Or Eiropas pusfināls Tallinā 2020.gadā” un četru kārtu vakariņas ar vīnu


Kad: 05.04.19. plkst. 16.00
Kur: Gemoss semināru virtuve, Mūkusalas 73,  Rīga
Semināra cena: Pavāru kluba biedriem 30 EUR/pers., citiem interesentiem 35 EUR/pers., ieskaitot PVN


Pieteikšanās līdz 04.04.19. plkst.10:00, riskova.svetlana@inbox.lv, mob. 29238453.
















  

Vēl ziņas

Maxima aktivizē emocionālā atbalsta programmu kolēģiem
Barbora.lv no šodienas piedāvā pasūtīt produktus internetā arī Latgalē
Maxima periodiski slēgta pūļa mazināšanai
Maxima atbalsta ZM projektu par pārtikas ziedošanu bez starpniekiem
AS Rīgas Centrāltirgus lauž nomas līgumu ar Centrālā gastro tirgus nomnieku


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts