Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.05.2021Cēsu alus investē 250 000 eiro zaļākā Cēsu Premium zīmolā


14.05.2021Latvijas Tirgotāju asociācija: valdībai ir jāļauj darboties tirdzniecības centriem


13.05.2021Gemoss izsludina bāru, kafejnīcu un restorānu inventāra andeli


12.05.2021 Vai sācies Latvijas pārtikas produktu zelta laikmets?


08.05.2021Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm


07.05.202135% Rimi privātās preču zīmes svaigās pārtikas produktu ražo vietējie ražotāji


03.05.2021Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt


27.04.2021Gandrīz pusi jeb 48% no pērn Rimi veikalos pārdotā pārtikas apjoma veido vietējo ražotāju produkcija


27.04.2021Kā sadzīvot ar saldumiem jeb našķējies gudri


21.04.2021Pērn Latvijā pārdoti vairāk nekā 1,6 miljoni Gruzijas vīna pudeļu


14.04.2021Pārtikas uzņēmums HKScan Latvia pārgājis uz atjaunojamo elektroenerģiju


12.04.2021Lauku tūrisma uzņemēji var pieteikties vides kvalitātes zīmei Zaļais sertifikāts


12.04.2021Kā atjaunot imunitāti pavasarī? Iesaka uztura speciāliste


06.04.2021Ministru kabinets ceturtdien vienojās par kritērijiem ierobežojumu mīkstināšanai sabiedriskās ēdināšanas nozarē


31.03.2021airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Dubaiju


29.03.2021Noskaidrots GEMOSS grantu konkursa inovatīvu produktu ideju TOP 10


29.03.2021Kā nepazaudēt iespējas pandēmijas laikā – Coca-Cola HBC uzņēmuma pieredze


29.03.2021Barista skaidro, kā atpazīt labu kafiju arī tad, ja pats to negatavo


24.03.2021Lidosta Rīga aicina ceļotājus rūpīgi iepazīties ar ieceļošanas prasībām Lielbritānijā


24.03.202187 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem Gājējam draudzīgs zīmi


17.03.2021Īpaša brokastu karstmaize gavēņa laikā – iesaka šefpavārs Raimonds Zommers


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts