Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

04.07.2018 Latvijas pārtikas eksports gada laikā audzis par 21,3 procentiem – lielākais kāpums ES


03.07.2018Unikāla iespēja dzirdēt Inesi Galanti Kalnciema kvartālā


02.07.2018Dzintaros izskanēs labākā itāļu mūzika no Karūzo līdz Čelentāno


02.07.2018Jaunākās tendences un aktualitātes restorānu industrijā 2018. gadā


02.07.201811.augustā Summertime festivālā Inese Galante dziedās par mīlestību


02.07.2018Ineses Galantes festivālā izskanēs leģendāras Frenka Sinatras kompozīcijas


02.07.2018Ievārījums, džems, želeja, marmelāde - ar ko tie atšķiras


29.06.2018Balkānu mūzika Summertime festivālā


29.06.2018 Klasika, džezs un Balkānu mūzika -Summertime 2018 – aicina Inese Galante krāšņā programma


27.06.2018Baltijas valstu un Somijas lauki piesaista Japānas tūrisma tirgu


26.06.2018Rīgas Melnais Balzams gatavs veidot tradīcijas arī nākamos 100 gadus


25.06.2018Kā veikalā neapjukt un izvēlēties kvalitatīvu gaļu?


21.06.2018Jāņu siers -īsts latviešu produkts


19.06.2018No 21. līdz 24. jūnijam vērienīga līgošana Rīgā


16.06.2018Ārvalstu viesu pieredze ceļojot ar sabiedrisko transportu Latvijā, Igaunijā un Somijā


15.06.2018Latvijas bāriem jāprezentē vietējā kultūra


13.06.2018Legend Beach noritēja starptautiskā Moët & Chandon Grand Day


12.06.2018airBaltic Pilotu akadēmija sāk aktīvu rudens grupas uzņemšanu


11.06.2018Pērn Latvijas iedzīvotāji ceļojuši ievērojami vairāk


11.06.2018Jaunās vadlīnijām augļu un dārzeņu konservu mazajiem ražotājiem


10.06.2018 Zaubes savvaļas kulinārais festivāls


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts