Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.10.2018

Vīnkopības inovācijas izstādē ProWein 2019

Viena no pirmajām lietām, ko mācās katrs topošais vīnzinis, ir klasiskie klimatiskie apstākļi, kas ietekmē vīna veidu: jūras, Vidusjūras un kontinentālās. 

Šie trīs klimatiskie dalījumi aptver visu vīnogu audzēšanas apstākļu diapazonu visā pasaulē. Tomēr, jaunākās paaudzes augstie vīna dārzi apstrīd šo dalījumu. Izstādē ProWein 2019 tiks prezentēti jaunākie sasniegumi vīnkopībā, uzmanības centrā būs jaunas vīnogu šķirnes, notiks diskusijas, meistarklases un  degustācijas.

Vairāk par izstādi šeit









  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts