Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.10.2018

Vīnkopības inovācijas izstādē ProWein 2019

Viena no pirmajām lietām, ko mācās katrs topošais vīnzinis, ir klasiskie klimatiskie apstākļi, kas ietekmē vīna veidu: jūras, Vidusjūras un kontinentālās. 

Šie trīs klimatiskie dalījumi aptver visu vīnogu audzēšanas apstākļu diapazonu visā pasaulē. Tomēr, jaunākās paaudzes augstie vīna dārzi apstrīd šo dalījumu. Izstādē ProWein 2019 tiks prezentēti jaunākie sasniegumi vīnkopībā, uzmanības centrā būs jaunas vīnogu šķirnes, notiks diskusijas, meistarklases un  degustācijas.

Vairāk par izstādi šeit









  

Vēl ziņas

Lībiešu krastā un Dundagas novadā notiks Latvijā pirmās Mājas kafejnīcu dienas
Ko nozīmē funkcionālais margarīns, skaidro speciāliste!
7. augustā festivāla Summertime ietvaros Jūrmalā uzstāsies Emīrs Kusturica
Lietuvas kūrortpilsētā Birštonas sācies ikgadējais kulinārijas konkurss
Jelgavas Restorānu nedēļa no 13. līdz 19. maijam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts