Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.10.2018

Vīnkopības inovācijas izstādē ProWein 2019

Viena no pirmajām lietām, ko mācās katrs topošais vīnzinis, ir klasiskie klimatiskie apstākļi, kas ietekmē vīna veidu: jūras, Vidusjūras un kontinentālās. 

Šie trīs klimatiskie dalījumi aptver visu vīnogu audzēšanas apstākļu diapazonu visā pasaulē. Tomēr, jaunākās paaudzes augstie vīna dārzi apstrīd šo dalījumu. Izstādē ProWein 2019 tiks prezentēti jaunākie sasniegumi vīnkopībā, uzmanības centrā būs jaunas vīnogu šķirnes, notiks diskusijas, meistarklases un  degustācijas.

Vairāk par izstādi šeit









  

Vēl ziņas

Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel
Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu
Šefpavāru atziņas
Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām
Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts