Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.10.2018

Vīnkopības inovācijas izstādē ProWein 2019

Viena no pirmajām lietām, ko mācās katrs topošais vīnzinis, ir klasiskie klimatiskie apstākļi, kas ietekmē vīna veidu: jūras, Vidusjūras un kontinentālās. 

Šie trīs klimatiskie dalījumi aptver visu vīnogu audzēšanas apstākļu diapazonu visā pasaulē. Tomēr, jaunākās paaudzes augstie vīna dārzi apstrīd šo dalījumu. Izstādē ProWein 2019 tiks prezentēti jaunākie sasniegumi vīnkopībā, uzmanības centrā būs jaunas vīnogu šķirnes, notiks diskusijas, meistarklases un  degustācijas.

Vairāk par izstādi šeit









  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts