Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

20.10.2018

20. oktobris- Starptautiskā šefpavāru diena

Katru gadu 20. oktobrī mēs svinam Starptautisko šefpavāru dienu.

Šo tradīciju ieviesa cienījamais šefpavārs Dr. Bils Gallagers 2004. gadā, un turpmāk Šefpavāru apvienību pasaules asociācijas (WACS – The World Association of Chefs' Societies) ir apņēmušās pievērst uzmanību  šai  cēlajai profesijai, vienmēr atceroties, ka pavāru pienākums ir profesionāli pilnveidoties, būt lieliskiem aroda meistariem, nodot savas zināšanas un kulinārijas prasmes nākamās paaudzes pavāriem.

Katru gadu Starptautiskai šefpavāru dienai ir tēma, šogad tā ir - Veselīga pārtika, tiem kas aug.

Pateicoties Šefpavāru apvienību pasaules asociācijai (WACS – The World Association of Chefs' Societies) un sadarbības partneriem tiek  popularizēta veselīga un viegli pagatavojama maltīte, tādējādi motivējot bērnus, pusaudžus un jauniešus arī ikdienā sekot līdzi veselīga uztura praksei. 

Horeca.lv sveic visus Latvijas šefpavārus!










  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts