Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.03.2016

“Latvijas balzams’’ ražotie zīmoli piedalīsies prestižajā izstādē ProWein 2016 Diseldorfā

AS “Latvijas balzams’’ ražotie zīmoli “Rīgas Melnais Balzams”, degvīns “Moskovskaya” un dzirkstošais dzēriens “Cosmopolitan Diva” šonedēļ tiek pārstāvēti vienā no pasaules prestižākajām un lielākajām alkoholisko dzērienu izstādēm ProWein 2016, Diseldorfā. 

“ProWein ir lielākā nozares izstādē pasaulē ar vairāk nekā 6 tūkstošiem dalībnieku no 57 pasaules valstīm. Būt to vidū ir liels gods un unikālā iespēja.

Pēc trīs gadiem gaidītāju sarakstā šogad būsim pārstāvēti izstādē ar “Latvijas balzams” eksportspējīgāko dzērienu izlasi, iepazīstinot globālo patērētāju ar mūsu zīmoliem”, pauž  AS “Latvijas balzams” un Amber Beverage Group” komunikācijas vadītāja Dana Hasana.

Izstādes ProWein 2016 apmeklētāji varēs iepazīties ar “Rīgas Melnā Balzama” līnijas dzērieniem – Klasisko, Upeņu un Element.

Zīmols “Rīgas Melnais Balzams’’ šodien ir pasaulē plaši pazīstams alkoholiskais dzēriens, kas tiek eksportēts uz vairāk nekā 30 pasaules tirgiem un jau saņēmis vairāk nekā 100 augstāko apbalvojumu pasaules vadošajās izstādēs.

Izstādē ProWein 2016 tiks prezentēts arī viens no senākajiem degvīna zīmoliem -  “Moskovskaya’’, kas savus pirmsākumus rod 1894.gadā. Šis degvīns tiek ražots pēc klasiskās krievu tehnoloģijas, kas balstīta uz ūdens - spirta šķīduma filtrācijas caur kvarca smilšu un aktīvās ogles kolonnām. “Moskovskaya” lielākie eksporta tirgi ir Baltijas valstis, Kanāda, Spānija, Itālija un Portugāle.  

Savukārt „Cosmopolitan Diva” ir pirmais caur zeltu filtrētais dzirkstošais dzēriens pasaulē. Dzēriena tēls orientējas  uz mūsdienu modernā patērētāja dzīvesstilu un radīts tieši eksporta tirgiem. „Cosmopolitan Diva” jau tiek veiksmīgi eksportēts uz Ķīnu, Izraēlu un Baltijas valstīm.


Plašāk par izstādi: http://www.prowein.com/ 



Dana Hasana

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts