Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Latvijas balzams radījis jaunu dzērienu ar kaņepju garšu
Lietuvas kūrorti cer uz tūristu pieplūdumu un sezonas atklāšanu
Ieskats jaunajā Amber Beverage Group birojā Z-Towers augstceltnē
HKScan Latvia iekaro Centrāleiropas vegānisko tirgu
Ieviešot jaunas garšas, Valmiermuižas alus kāpinājis peļņu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts