Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Jūrmalā atvērts jauns restorāns gardēžiem – Choice Jūrmala
Līgotāji šogad galdā cels dažādus sierus, alu, šašliku un svaigus dārzeņus
Ēšanas paradumi ir mainījušies uz veselīgākiem
MICHELIN zvaigznes tagad arī Baltijā
Bezmaksas semināri par interaktīvo rīku darba vides riska novērtēšanai OiRA


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts