Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Maxima izsludina pieteikšanos 15. Latvijas ķirbju čempionātam
Latvijas Vīnziņu čempionātā laurus plūc Ņikita Žaičenkovs
Jau piecpadsmito reizi Latvijā norisināsies Vīnziņu čempionāts
Latvijas iedzīvotāji aicināti iepazīt Gruzijas vīnus
ATTA CENTRE ievieš iekšējās paškontroles protokolu ATTA CLEAN


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts