Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Narvesen ievieš jauna koncepta tirdzniecības vietas degvielas uzpildes stacijās
Gardēžu tūrē aicina iepazīt Vidzemi
Riga Food 2021 viesistabā no 9.- 10. septembrim risinās Pavāru kluba Virtuves sarunas
Bērnam pieaug apetīte – ko iesākt?
Berlīnē notiks klātienes pasākums FRUIT LOGISTICA 2022


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts