Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Latvijas uzņēmums Mogotel atver jaunu viesnīcu Tallinā
Vīnziņa padomi izvēloties dzirkstošo vīnu
3 noderīgi padomi veselīgam un garšīgam svētku galdam bērniem
Gandrīz puse aptaujāto Latvijas jauniešu vēlas ēst mazāk dzīvnieku produktu
Daudzās Latvijas ģimenēs maltītes gatavo kopā ar bērniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts