Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Piesaki savus izcilākos produktus dalībai prestižā pārtikas kvalitātes konkursā The Baltic Taste Award!
Pārtikas uzņēmumi aicināti pieteikt vegāniskus produktus Gada augu produkts 2023
Vēl līdz 31.maijam iespēja nodot pārstrādei metāla virtuves piederumus
Pārgājienu aktīvās sezonas jaunumi
Kuldīgā tiek atjaunota garda tradīcija "Kūka + kafija"


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts