Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.09.2018

Rudens Rīgas restorānu nedēļā no 8.-14. oktobrim

RESTORĀNA AMBER PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda

Samtainā ķirbju zupa ( āboli | grauzdētas ķirbju sēklas )

Pamatēdiens

Sviestā glāzēta meža cūkas fileja (grūbas | gailenes | bekons | marinēti pērļu sīpoli | sarkanvīna – brūklēņu mērce )

Deserts 
Rudens krēsla

Vairāk šeit
.................................................

RESTORĀNA HERCOGS ĶĪPSALA PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda

Kūpināta store (Braslas zivju audzētava) ar marinētiem gurķiem, karamelizētiem un svilinātiem šalotes sīpoliem, sinepju sēklām, krekeriem un mārrutku mērci  

Pamatēdiens

Lazanja ar aļņa gaļas ragū (no Gaujas reģiona - Savvaļas medījumi) ar marinētām celmenēm un kūpinātā siera mērci

Deserts

Burkānu - pekanriekstu kūka ar jāņogu želeju un baltās šokolādes mērci


Vairāk šeit

................................................................................



RESTORĀNA B-BĀRS PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda

Baraviku krēms brilē ar kartupeļu drumstalām

Pamatēdiens

Pulled liellopu gaļas krokete ar karamelizētiem rāceņiem un biešu biezeni

vai

Kāpostu strūdele ar dārzeņiem, meža sēnēm un biešu biezeni

Deserts

100 gadus kaltēts sviesta ķirbis ar Latvijas plūmju sorbē un plūškoka krēmīgu zefīru


Vairāk šeit

............................................................


RESTORĀNA FERMA PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda

Burtnieka ezera zandarta balotīne ar garneļu krēmu, Dvietes lauku rabarberu biezeni, ceptu dzelteno bieti, estragonu un saldo piparu - laima mērci.   

Pamatēdiens

Priežu skujās lēni gatavota stirna ar kartupeļu konfitu, dzelteno plūmju biezeni, karamelizētu burkānu, sīpolu marmelādi, briedinātu “Lāču” rupjmaizi un zaļo piparu buljonmērci.   

Deserts

Ābolu muss ar rupjmaizes krēmu un dzērveņu želeju

Vairāk šeit

..................................................................................


RESTORĀNA MUUSU PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda

Zandarta balotīne

Gaisots sakņu selerijas, sēpijas tapiokas kraukšķis, laima kombu jūras zāļu gēls

Pamatēdiens

Lauku vistas kājas

Griķu medus sinepju glazūrā sinepju sīpolu biezenis, kartupeļu konfits zoss taukos, baraviku velute mērce

Deserts

Svaigsiera kūka

Rudzu maizes riekstu pamatne, pikantā sīrupā pagatavoti ķirbji, meža ogu sorbets

Vairāk šeit


Skatīt citus piedāvājumus šeit


  

Vēl ziņas

Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem
Ceļvedis sēņotājiem: Noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts