Rudens Rīgas restorānu nedēļā no 8.-14. oktobrim
RESTORĀNA AMBER PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR
Uzkoda
Samtainā ķirbju zupa ( āboli | grauzdētas ķirbju sēklas )
Pamatēdiens
Sviestā glāzēta meža cūkas fileja (grūbas | gailenes | bekons | marinēti pērļu sīpoli | sarkanvīna – brūklēņu mērce )
Deserts
Rudens krēsla
Vairāk šeit
.................................................
RESTORĀNA HERCOGS ĶĪPSALA PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR
Uzkoda
Kūpināta store (Braslas zivju audzētava) ar marinētiem gurķiem, karamelizētiem un svilinātiem šalotes sīpoliem, sinepju sēklām, krekeriem un mārrutku mērci
Pamatēdiens
Lazanja ar aļņa gaļas ragū (no Gaujas reģiona - Savvaļas medījumi) ar marinētām celmenēm un kūpinātā siera mērci
Deserts
Burkānu - pekanriekstu kūka ar jāņogu želeju un baltās šokolādes mērci
Vairāk šeit
................................................................................
RESTORĀNA B-BĀRS PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR
Uzkoda
Baraviku krēms brilē ar kartupeļu drumstalām
Pamatēdiens
Pulled liellopu gaļas krokete ar karamelizētiem rāceņiem un biešu biezeni
vai
Kāpostu strūdele ar dārzeņiem, meža sēnēm un biešu biezeni
Deserts
100 gadus kaltēts sviesta ķirbis ar Latvijas plūmju sorbē un plūškoka krēmīgu zefīru
Vairāk šeit
............................................................
RESTORĀNA FERMA PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR
Uzkoda
Burtnieka ezera zandarta balotīne ar garneļu krēmu, Dvietes lauku rabarberu biezeni, ceptu dzelteno bieti, estragonu un saldo piparu - laima mērci.
Pamatēdiens
Priežu skujās lēni gatavota stirna ar kartupeļu konfitu, dzelteno plūmju biezeni, karamelizētu burkānu, sīpolu marmelādi, briedinātu “Lāču” rupjmaizi un zaļo piparu buljonmērci.
Deserts
Ābolu muss ar rupjmaizes krēmu un dzērveņu želeju
Vairāk šeit
..................................................................................
RESTORĀNA MUUSU PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR
Uzkoda
Zandarta balotīne
Gaisots sakņu selerijas, sēpijas tapiokas kraukšķis, laima kombu jūras zāļu gēls
Pamatēdiens
Lauku vistas kājas
Griķu medus sinepju glazūrā sinepju sīpolu biezenis, kartupeļu konfits zoss taukos, baraviku velute mērce
Deserts
Svaigsiera kūka
Rudzu maizes riekstu pamatne, pikantā sīrupā pagatavoti ķirbji, meža ogu sorbets
Vairāk šeit
Skatīt citus piedāvājumus šeit