Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.12.2013

Ekskluzīvs konjaka seminārs Martell vēstneša vadībā

Vecākais starp izcilākajiem – izcilākais starp vecākajiem. Ir tikai viens konjaks, uz kuru var attiecināt šo raksturojumu, – tas ir Martell.

Ar šādu devīzi pagājušo ceturtdien, 12. decembrī Rīgas restorānā B-Bārs viesojās Martell konjaka vēstnesis Tjerī Žiro (Thierry Giraud) no dzēriena izcelsmes valsts Francijas. Vēstnesis vienkopus bija pulcējis interesentus un sabiedrībā zināmus cilvēkus, lai iepazīstinātu ar pasaulē respektablā Martell konjaka veidiem, to radīšanas procesu, kā arī īpašajām garšas un smaržas niansēm.

Klātesošajiem bija iespēja klātienē ne vien aplūkot nule Latvijas tirgū pieejamos Ultra Premium konjakus Martell Cohiba, Martell Chanteloup un Martell L’Or De Jean, bet arī degustēt Martell VSOP, Martell XO un Martell Chanteloup konjakus. 

Īsumā par Martell vēstnesi Tjerī Žiro 

T. Žiro dzimis Konjakas reģionā Francijā, kur jau vairākās paaudzēs viņa ģimene piegādājusi vīnu destilēšanai Martell, līdz ar to Tjerī jau no agras jaunības bijusi iespēja iepazīt gan vīna, gan stiprāku alkoholisko dzērienu pasauli.
                                                                                        
Guvis starptautisku pieredzi ārpus Francijas, Tjerī 1995. gadā pārliecinoši pievienojās Martell. Tūkstošgades mijā viņš atgriezās savā dzimtajā Konjakā un sāka attīstīt Martell Eiropas tirgos.

Kopš 1998. gada Tjerī ir Martell zīmola attīstības vadītājs un savas plašās zināšanas par Martell konjaku ar aizrautību sniedz klientiem un pircējiem visos galvenajos pasaules tirgos. Pagājušo ceturtdien pasaulslavenā konjaka vēstnieks bija pagodināts ierasties arī Latvijā.



Lelde Drozdova-Auzāne


  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts