Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.02.2019

Nogaršot izcilu olīveļļu un vīnu

Jau nākošnedēļ Rīgā būs iespēja nogaršot vēl nepazīstamo, tomēr izcilo un godalgoto Negri aukstās spiedes extra virgin olīveļļu no Istrijas Horvātijā, kā arī Istrijas reģiona vīnus, ko piedāvās pats ražotājs William Negri.

Aicinām pavārus, vīnu izplatītājus un ēdināšanas jomas pārstāvjus nogaršot Negri produktus īpašā degustācijā nākošo otrdien, 19.februārī, pl. 10:00 – 12:00 Konventa sētā (konferenču zālē Jānis), ko vadīs ražotājs Viljams Negri. 

Negri extra virgin aukstās spiedes olīveļļas tur augstu polifenolu līmeni, kas ir dabiski antioksidanti, kā arī plašu vitamīnu un minerālvielu klāstu. 

Eļļa ir augstu novērtēta pasaules olīveļļas konkursos:
NYIOOC World Olive Oil Competition – Amerika, Ņujorka, 2018. gada zelta medaļas ieguvēja pasaules lielākajā un prestižākajā olīveļļu konkursā Ņujorkā 
OLIVE JAPAN – Japāna, zelta medaļa, 2018
AIPO – Itālija, zelta medaļas 2014, 2015, 2016, 2017 
OLIO CAPITALE – Itālija, zelta medaļa 2017 un daudzos citos.

Negri piedāvā arī vairākus augstas kvalitātes un garšu vīnus - Merlot (2015), Malvazija (2017), Rose (2017), II Cavalliere Negri, Teran, Chardonnay (2016) un Muškat Bijeli.
 
Tāpat iespējams arī sarunāt individuālas tikšanās – degustācijas pie jums, jūsu telpās 18., 19., 20., 22. vai 23.februārī.

Oficiālā sadarbības partnera ziemeļeiropā SIA «Northen way» Facebook konts https://www.facebook.com/olivistria 

Lūgums atzīmēt FB pasākumā, ka ieradīsieties vai arī informēt pa telefonu+37129528979, vai elektroniski info@olivistria.lv.

Tāpat lūgums informēt pa telefonu vai epastu, ja vēlaties individuālu tikšanos – prezentāciju un degustāciju jūsu telpās

Jana Briede
info@olivistria.lv
+371 29528979


Galerija

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts