Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

20.06.2020

Tiamo grupa svinīgi atklāj savu pirmo Čili Pizza Rīgā


18. jūnijā SIA Tiamo grupa, viens no lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, atvēris savu pirmo picēriju Čili Pizza jaunajā, daudzfunkcionālajā iepirkšanās centrā Akropole, Rīgā. Patlaban Liepājas uzņēmums, investējot vairāk nekā 250 000 eiro, galvaspilsētā startē ar vienu picēriju, bet nākotnē plānota paplašināšanās. 

Tiamo grupas vadībā Čili Pizza picērijas veiksmīgi darbojušās Liepājā, Ogrē, Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī. Savukārt atvērt ēdināšanas vietu Rīgā ir stratēģisks un ilgi plānots lēmums. “Līdz ar noslēgto darījumu speram drošu un pārdomātu soli arī Rīgā, vienlaikus esam pārrunu procesā ar vairākiem iznomātājiem un izskatām iespējas galvaspilsētā atvērt vēl citas picērijas. Latvijā Čili Pizza ir mīlēts zīmols, un mēs ticam tā dzīvotspējai. Esam pārliecināti, ka spēsim to padarīt vēl pievilcīgāku uzticamajiem apmeklētājiem, it sevišķi ģimenēm ar bērniem,” saka Monta Magone, Tiamo grupas valdes locekle.

Svinīgajā atklāšanā Tiamo grupa sveica komandu un sagaidīja pirmos apmeklētājus ar simboliskām dāvanām. Pasākumā M. Magone atklāja, ka šovasar “Tiamo grupa” papildinās Rīgas picēriju ar bērnu stūrīti, kā arī tuvākajā laikā plānotas vizuālas pārmaiņas Čili Pizza interjerā. Tāpat uzņēmums turpinās pilnveidot apkalpošanas, servisa kultūru, veicot regulāras apmācības darbiniekiem. 

Tiamo grupas plānus Rīgā atzinīgi vērtē uzņēmuma partneri. “Jau septiņpadsmit gadus sadarbība bijusi vērienīga, tā balstās savstarpējā izpratnē un godīgā attieksmē. “Tiamo grupa” nebaidās pieņemt jaunus izaicinājumus, spēj strādāt ārpus komforta zonas un gluži vienkārši skatīties, kas ir aiz horizonta. Kopdarbs ir jēgpilns un plānveidīgs, orientēts uz ilgtermiņa mērķu sasniegšanu. Tāds skatījums un izpratne par biznesu nodrošina stabilitāti arī partneriem,” stāsta Raimonds Zibens, “Aldaris” pārdošanas vadītājs.

Savukārt Centurion Hospitality vadītājs un viesmīlības apmācību speciālists Didzis Grāvītis saka, ka Tiamo grupā strādā cilvēki ar lielo burtu – tie, kam rūp gan nozare, gan ikviens tajā esošais posms”. Viņš stāsta: “Neskatoties uz lielo pieredzi un plašajām zināšanām, Tiamo grupa turpina ieguldīt attīstībā un regulāri organizē apmācības saviem darbiniekiem. Uzskatu, ka tas ir liels profesionalitātes rādītājs, jo mūsdienas prasa izaugsmi un mācīšanos katru dienu.”

Čili Pizza ēdienus turpmāk ikviens varēs pasūtīt uz vietas vai ar Wolt vai Bolt piegādi, kā arī Tiamo grupas mobilajā lietotnē Tiamo Food







Toms Zukulis


Galerija

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts