Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.05.2016

WACS kongress "Pasaule uz šķīvja" notiks Grieķijā

Pasaule uz šķīvja (World On a Plate) – tāds ir šī gada Šefpavāru Apvienību Pasaules Asociācijas (WACS - The World Association of Chef’s Societies, saīsināti „World chefs”) kongresa moto, kas ļoti labi arī raksturo to, kas gaidāms Grieķijas pilsētā Salonikos no 24. līdz 27. septembrim, kad visas pasaules šefpavāri, gurmāni un HoReCa sfēras pārstāvji pulcēsies vienuviet, lai iepazītos, runātos, mācītu, mācītos, skatītos un, protams, izgaršotu visu, ko šis kongress un izstāde var piedāvāt. 

KAS: WACS kongress, Pasaule uz šķīvja (World On a Plate)

KUR: Grieķija, Saloniki

KAD: 24. līdz 27. septembris

Šogad „World Chefs” bienālē pulcēs 1000 šefpavārus no astoņdesmit valstīm un būs iespēja piedalīties divpadsmit meistarklasēs.

Vēl jo vairāk – kongress piedāvā lielisku izglītošanās programmu, konkursus, prodoktu izstādes un neskaitāmus pasākumus un aktivitātes, tostarp WACS reģionu delegātu sanāksmi un daudz ko citu.

Galvenie kongresa viesi būs internacionālā molekulārās gastronomijas centra Agro Paris Tech direktors Herve This (Francija), kurš iepazīstinās ar pašiem jaunākajiem kulinārijas sasniegumiem; havajietis Alan Wong runās par globālo virtuvi, bet ASV pārstāvis Eric “The Trainer" pievērsīsies fitnesa saistībai ar veselīgu uzturu. Arī Ziemeļvalstu kulinārija  nestāv uz vietas, tāpēc jaunumus šajā jomā prezentēs zviedriete Titti Qvarnstrom. 

Vairāk:http://worldchefs2016.org/

Horeca

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts