Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

25.03.2015

Ornellaia vīnu prezentācija restorānā "Melnā Bite"


Pagājušās nedēļas nogalē restorānā "Melnā Bite" notika Ornellaia vīnu prezentāciju, kuras laikā viesiem bija lieliska iespēja,patīkamā gaisotnē iepazīties ar Ornellaia Itālijas vīnu darītavas meistardarbiem.


šo pasākumu īpašu padarīja tas, ka klātienē bija arī Ornellaia eksporta vadītāja Giuliana Cavazza, kas iepazīstināja pasākuma viesus ar Ornellaia vīniem. 


Kā pastāstīja Giuliana Cavasso:
"Mūsu pirmais uzdevums jebkurā jaunā tirgū, un ššajā gadījumā Latvijā, ir pulcēt ap sevi cilvēkus, kas lieliski pārzina vietējo tirgu, izprot luksusa produktu pozīciju tāja un var piedāvāt piemērotus izplatīššanas kanālus. Mēs vienmēr tiecamies uz to, lai Ornellaia vīni parādītos labākajos vīnu veikalos. 

SPI Distribution Latvija izplatitājiem ir spēcīgs tīkls, kas ļaus mums nākotnē virzīties tālāk uz pārējām Baltijas valstīm. Tas ir svarīgs priekššnosacījums ššajā biznesā.

Ornellaia ir Itālijas vīnu ražotājs, kas pazīstams ar izteiktiem Toskānas vīniem un Bordo stila ievēroššanu. 

Modernā Ornellaia vīndarītava tika uzbūvēta 1987. gadā, kaut arī tā ir relatīvi jauns ienācējs biznesā, šajā laika periodā  Ornellaia  ir kļuvusi populāra visā pasaulē. 

Ornellaia filozofija balstās uz uzskatu, ka vīnam ir jāatspoguļo apkārtne, kurā ir auguššas vīnogas. Produkcijas apjoms nav liels, bet tas nodroššina visaugstāko kvalitāti."



Īpaši šim gadījumam par godu Rīgā bija ieradies arī izcilais itāļu pavārs Alfredo Russo. 

Pasākuma viesiem bija iespēja nobaudīt Alfredo Russo gatavotos ēdienus, kas lieliski saderēja ar Ornellaia vīnu paleti. 


Alfredo stāsta, ka zinājis, ka šodienas prezentācijā pie viņa gatavotā ēdiena klāt tiks pasniegts dzimtās zemes Itālijas vīns Ornellaia, kas pasākumu padara īpašu. "Ornellaia vīni ļoti harmoniski papildina jebkuru ēdienkarti," piebilst Alfredo Russo.

Tuvākajā laikā izsmalcinātu vīnu cienītājiem būs iespēja iegādāties Ornellaia vīnus Latvijas tirdzniecības vietās.
















  

Vēl ziņas

Konkursa Latvijas pavārs 2019 /Latvijas pavārzellis 2019 Nolikums
Pavasara Rīgas restorānu nedēļa jau pavisam drīz
Latvijā pirmās Mājas kafejnīcu dienas Lībiešu krastā un Dundagas novadā
23. aprīlī seminārs: Tūrisma produktu izveide Japānas tirgum
Latvijā sāk ražot degvīnu ar marinētu gurķīšu, mārrutku un citām garšām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts