Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.02.2020

Izdota kulinārā tūrisma produkta rokasgrāmata Flavours of Livonia

Šajā brošūrā ir iekļauti tematiskie apmeklējumi un programmas saimniecībās, kā arī ekskursiju maršruti pa Latviju un Igauniju. Tie ir izstrādāti individuāliem ceļotājiem un/vai tūristu grupām, un tos var viegli pielāgot ceļotāju vajadzībām. Iespējams uzzināt vairāk par saimniecībām, kurās iepazīties ar unikāliem vietējiem pārtikas produktiem tieši pie ražotājiem, vērot ēdiena tapšanu vai pašiem piedalīties procesā, mieloties ar mājās gatavotiem tradicionāliem ēdieniem vai baudīt vietējo vīnu un alu.

Pieejams valodās: Angļu, Vācu

Elektronisko versiju skatīt šeit. 







  

Vēl ziņas

Rīgā notiks pilsētas svētki Masļeņica – lielais pankūku cepiens
Kuldīgas restorānu nedēļa no 16.-22.martam
2019. gadā Latvijā alus ražošana gājusi mazumā
Konkursā Bocuse d ' Or Tallinā sacentīsies 20 komandas
Rīgā notiks izcilā džeza pianista Daniila Krāmera jubilejas koncerts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts