Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.02.2020

Izdota kulinārā tūrisma produkta rokasgrāmata Flavours of Livonia

Šajā brošūrā ir iekļauti tematiskie apmeklējumi un programmas saimniecībās, kā arī ekskursiju maršruti pa Latviju un Igauniju. Tie ir izstrādāti individuāliem ceļotājiem un/vai tūristu grupām, un tos var viegli pielāgot ceļotāju vajadzībām. Iespējams uzzināt vairāk par saimniecībām, kurās iepazīties ar unikāliem vietējiem pārtikas produktiem tieši pie ražotājiem, vērot ēdiena tapšanu vai pašiem piedalīties procesā, mieloties ar mājās gatavotiem tradicionāliem ēdieniem vai baudīt vietējo vīnu un alu.

Pieejams valodās: Angļu, Vācu

Elektronisko versiju skatīt šeit. 







  

Vēl ziņas

Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel
Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu
Šefpavāru atziņas
Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām
Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts