Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.02.2020

Izdota kulinārā tūrisma produkta rokasgrāmata Flavours of Livonia

Šajā brošūrā ir iekļauti tematiskie apmeklējumi un programmas saimniecībās, kā arī ekskursiju maršruti pa Latviju un Igauniju. Tie ir izstrādāti individuāliem ceļotājiem un/vai tūristu grupām, un tos var viegli pielāgot ceļotāju vajadzībām. Iespējams uzzināt vairāk par saimniecībām, kurās iepazīties ar unikāliem vietējiem pārtikas produktiem tieši pie ražotājiem, vērot ēdiena tapšanu vai pašiem piedalīties procesā, mieloties ar mājās gatavotiem tradicionāliem ēdieniem vai baudīt vietējo vīnu un alu.

Pieejams valodās: Angļu, Vācu

Elektronisko versiju skatīt šeit. 







  

Vēl ziņas

Cider World Awards un forums
Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts