Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.11.2015

Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu

                                                                                                     Sastāvdaļas:

165 ml kokosriekstu piens
4 tases vistas buljons
¼ tases SpiceHouse galangas sakne
2 kāti citronzāles, sagriezti gabaliņos
4 ēdamkarotes zivju mērce
6 SpiceHouse Kaffir laima lapiņas
2 čili pipariņi, sīki sagriezti
3 tases vārīta vistas gaļa (sadalīta gabaliņos)
2 laimi, sagriezti daiviņās
¼ tases svaigas sagrieztas koriandra (kinzas) lapiņas


Pagatavošana:
1. Zupas katliņā ielejam kokosriekstu pienu un vistas buljonu, pievienojam galangas sakni un citronzāli. Uzvārām, samazinām liesmu un uz lēnas uguns vāram 30 minūtes. Nokāšam un ielejam šķidrumu atpakaļ katlā.
2. Gatavajam šķidrumam pievienojam zivju mērci, Kaffir laima lapiņas, čili piparus un vistas gaļu. Uz lēnas liesmas pavāram vēl 30 minūtes. Pasniedzam karstu, dekorējam ar laima daiviņām un sasmalcinātu koriandru. 



Receptē nepieciešamās garšvielas:

SpiceHouse galangas sakne
Citronzāle
Kaffir laima lapiņas
Čili pipariņi
Koriandra (kinzas) lapiņas







Izsmalcinātās SpiceHouse garšvielas var iegādāties:

Dzirnavu iela 113A, Upīša pasāža, Rīga 
Tel. +371 29395015
 www.spicehouse.lv

  

Saistītie raksti

Biskvītu konfektes
Ātri pagatavojami burkāni korejiešu gaumē
Plūmju kūka (RECEPTE)
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Cepta forele saldā krējuma mērcē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts