Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

21.06.2019

Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi

Sastāvdaļas gaļas iesmiņiem

1 kg cūkgaļa

Marinādei

500 ml kefīrs vai baltais jogurts bez garšas
3 gb ķiploku daiviņas
1 buntīte dilles
5 gab smaržīgie pipari (saspiestas)
7 ēd.k. ķimenes (saspiestas)
1 ēd. k. medus
1/2 tējk. čili (svaigs vai pulveris)
sāls pēc garšas

Visas marinādes sastāvdaļas sajauc. Cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un sajauc ar marināli. Liek visu ledusskapī uz 24 h.
Pirms grilēšanas sasprauž uz iesmiņiem. Grilē kamēr gatavs.

Sastāvdaļas darzeņu iesmiņiem

250 g ķiršu tomātiņi
1 gab. cukini
1 gab. baklažāns
1 gab. sīpols
1 gab. paprika

Marinādei
1 ēd. k. medus
1 ēd.k. citrons
1/2 ēd.k olīveļļa
2 zariņi timiāns
2 gab. ķiploku daiviņas (sasmalcinātas)


Dārzeņus sagriež nelielos gabaliņos. Sajauc marinādes sastāvdaļas un pārlej ar to dārzeņus. Marinē 1 h. Pirms grilēšanas sprauž uz iesmiņiem. Grilē līdz tie gatavi.

  

Saistītie raksti

Tomātos sautēta jēra gaļa
Ābolu dzēriens
Gatavo šefpavārs: pitas maize ar gaļas bumbiņām Tomātu džema mērcē
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Brieža gaļas gulašs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts