Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

14.09.2011

Ābolu zupa

4 porcijas

Sastāvdaļas

1 citrons
800 ml ābolu sulas
50 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 kanēļa standziņa
25 g kartupeļu cietes
2-3 āboli
Ledus kubiņi



Rūpīgi nomazgā citronu. Izspiež sulu. Citrona sulu, ābolu sulu, cukura sīrupu, vaniļas cukuru un kanēļa standziņu liek katliņā un vāra 2-3 minūtes. Izņem kanēļa standziņu. Kartupeļu cieti izšķīdina nelielā daudzumā ūdens un pievieno zupai. Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež šķēlītēs. Liek zupā. Noliek malā atdzist. Īsi pirms pasniegšanas šķīvjos ieliek ledus kubiņus un ielej zupu.

 



  

Saistītie raksti

Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni
Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi
Jēra kājas cepetis
Vistas un makaronu zupa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts