Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

08.01.2015

Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru

Izvēlas mazas vai vidējas bietes un vidēji lielus burkānus Nogriež zaļumus un galus, ja tie ir gari. Krāsni uzsilda līdz 200 C, dārzeņus nomazgā un nemizotus ietin folijā. 

Liek krāsnī un cep 70 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, nomizo un griež aptuveni 0,5 cm biezās ripās. Ņem kazas vai Fetaki sieru, sagriež 0,5 cm biezos gabaliņos. 

Kārto uz galda šķīvja pamīšus – biete, siers, burkāns, siers. Pēc izlikšanas ieteicams pārkaisīt ar zaļumiem un pārliet ar pesto mērci. Pasniedz kā uzkodu gan pie gaļas, gan veģetāriem ēdieniem.

 

  

Saistītie raksti

Veģetārie salāti
Baltvīnā sautēti kāposti
Ziemas kokteiļu receptes!
Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu
SĀTĪGAIS SNIEGA BUMBU GROZIŅŠ


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts