Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

06.10.2017

Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru

Porciju skaits: 2
Pagatavošanas laiks: 20 min
Sastāvdaļas:

4 olas
4 ēdamkarotes ūdens
sāls un malti pipari
25g fetas siera gabaļi
2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
1 ēdamk. margarīns cepšanai
2 marinēti artišoki gabalos
¼ sasmalcinātas paprikas

Pagatavošana:

Sakult kopā olas, ūdeni, sāli un piparus. Pievieno fetas sieru un pētersīļiem.

Izkausē uz pannas margarīnu, liek viegli uzsildīt artišoksa gabalus un papriku. Ielej olu maisījumu, cep dažas minūtes, līdz gatavs, noņem no pannas, pasniedz salocītu uz pusēm. 

Pasniedz karstu ar labu salātiem.

  

Saistītie raksti

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Grūbu siltie salāti
Ziedkāpostu siera zupa
Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Saldskāba marināde vistas gaļai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts