Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.10.2015

Tomātos sautēta jēra gaļa

Sastāvdaļas:
Ja izmanto puskilogramu jēra gaļas, tad būs nepieciešams kilograms tomātu vai tomātu sulas, ķiploks, rīsi

Marinādei:
rozmarīns
timiāns
raudene
olīveļļa
sāls

Pagatavošana:
Jēra gaļu sagriež gabalos un iemarinē ar rozmarīnu, timiānu, raudeni, nedaudz olīveļļu un sāli. Pēc tam gaļu pusotru stundu sautē tomātos vai tomātu sulā līdz gaļa ir kļuvusi mīksta. Pievieno rīsus un beigās - izspiestu ķiploku.


Horeca

  

Saistītie raksti

Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni
SĀTĪGAIS SNIEGA BUMBU GROZIŅŠ
Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu
Ābolu želeja ar ābolu brendiju
Biešu- ābolu salāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts