Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.10.2015

Tomātos sautēta jēra gaļa

Sastāvdaļas:
Ja izmanto puskilogramu jēra gaļas, tad būs nepieciešams kilograms tomātu vai tomātu sulas, ķiploks, rīsi

Marinādei:
rozmarīns
timiāns
raudene
olīveļļa
sāls

Pagatavošana:
Jēra gaļu sagriež gabalos un iemarinē ar rozmarīnu, timiānu, raudeni, nedaudz olīveļļu un sāli. Pēc tam gaļu pusotru stundu sautē tomātos vai tomātu sulā līdz gaļa ir kļuvusi mīksta. Pievieno rīsus un beigās - izspiestu ķiploku.


Horeca

  

Saistītie raksti

Gatavo šefpavārs: pitas maize ar gaļas bumbiņām Tomātu džema mērcē
tunzivs steiks 4 personām
Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem
Zemeņu pīrāgs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts