Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

11.06.2018

Aukstās zupas recepte

Aukstās zupas recepte 

Sastāvdaļas:
 5 ar mizu vārīti kartupeļi
 2 vidēja izmēra gurķi
 4 vārītas olas
 250 g kūpinātas gaļas
 Burciņa Spilvas „Marinētas bietes klasiskās”
 2 l kefīra
 50 g loku un diļļu
 Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Nomizotus kartupeļus, gurķus, lokus un dilles, kā arī nolobītas olas sasmalcina. Pievieno marinētas bietes, kefīru un garšvielas. Pēc rūpīgas izmaisīšanas atdzesē 30 minūtes ledusskapī.
Lai labi garšo!


  

Saistītie raksti

Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Piparu un sīpolu čatnijs
Receptes - Piparkūkas/ZIemassvētku cepumi
Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu
Ātri pagatavojami burkāni korejiešu gaumē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts