Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

11.06.2018

Aukstās zupas recepte

Aukstās zupas recepte 

Sastāvdaļas:
 5 ar mizu vārīti kartupeļi
 2 vidēja izmēra gurķi
 4 vārītas olas
 250 g kūpinātas gaļas
 Burciņa Spilvas „Marinētas bietes klasiskās”
 2 l kefīra
 50 g loku un diļļu
 Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Nomizotus kartupeļus, gurķus, lokus un dilles, kā arī nolobītas olas sasmalcina. Pievieno marinētas bietes, kefīru un garšvielas. Pēc rūpīgas izmaisīšanas atdzesē 30 minūtes ledusskapī.
Lai labi garšo!


  

Saistītie raksti

Siera zupa
Piena putra
Kartupeļu un kūpinātas gaļas sacepums
Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Auzu cepumi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts