Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

16.06.2016

Arbūza un zemeņu ievārījums

Sastāvdaļas
250 g arbūza
250 g zemeņu
1 citrona sula
300 g Dansukker Ievārījuma cukura


Arbūza mīkstumu attīra no sēkliņām, izberžot to caur sietu. Zemenes noskalo un atdala no kauslapiņām.  Masu katlā sablendē ar rokas blenderi. Pievieno citronu sulu un ievārījuma cukuru. Vāra 3-6 minūtes vai arī, līdz ievārījums ir sabiezējis. Lej tīrās, izkarsētās burkās un nekavējoties aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

  

Saistītie raksti

Cepta jēra gaļa
Zemeņu pīrāgs
Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts