Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

11.06.2018

Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem


Sastāvdaļas
500 g zemeņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
4 tējkar. balsamico etiķa
2 – 3 tējkar. maltu melno piparu


Zemenes noskalo un notīra kauslapiņas. Pievieno Ievārījuma cukuru un vāra 5 minūtes. Pievieno balsamico etiķi un piparus, vāra vēl dažas minūtes līdz vēlamai* konsistencei.

*Ievārījuma cukurā ir iestrādāts pektīns un, ilgāk vārot ievārījumu, tas sabiezē.

  

Saistītie raksti

Jērs sīpolos
Plūmju kūka (RECEPTE)
pavasara vista 4 personām
Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem
Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts