Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

11.06.2018

Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem


Sastāvdaļas
500 g zemeņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
4 tējkar. balsamico etiķa
2 – 3 tējkar. maltu melno piparu


Zemenes noskalo un notīra kauslapiņas. Pievieno Ievārījuma cukuru un vāra 5 minūtes. Pievieno balsamico etiķi un piparus, vāra vēl dažas minūtes līdz vēlamai* konsistencei.

*Ievārījuma cukurā ir iestrādāts pektīns un, ilgāk vārot ievārījumu, tas sabiezē.

  

Saistītie raksti

Grilēts liellopu filejas steiks
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”
Sviesta gatavošana pēc senām tradīcijām
Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts