Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

11.06.2018

Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem


Sastāvdaļas
500 g zemeņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
4 tējkar. balsamico etiķa
2 – 3 tējkar. maltu melno piparu


Zemenes noskalo un notīra kauslapiņas. Pievieno Ievārījuma cukuru un vāra 5 minūtes. Pievieno balsamico etiķi un piparus, vāra vēl dažas minūtes līdz vēlamai* konsistencei.

*Ievārījuma cukurā ir iestrādāts pektīns un, ilgāk vārot ievārījumu, tas sabiezē.

  

Saistītie raksti

Sviesta gatavošana pēc senām tradīcijām
Vistas un makaronu zupa
Kartupeļu un kūpinātas gaļas sacepums
Godu saldā putra
Ābolu želeja ar ābolu brendiju


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts