Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

11.06.2018

Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem


Sastāvdaļas
500 g zemeņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
4 tējkar. balsamico etiķa
2 – 3 tējkar. maltu melno piparu


Zemenes noskalo un notīra kauslapiņas. Pievieno Ievārījuma cukuru un vāra 5 minūtes. Pievieno balsamico etiķi un piparus, vāra vēl dažas minūtes līdz vēlamai* konsistencei.

*Ievārījuma cukurā ir iestrādāts pektīns un, ilgāk vārot ievārījumu, tas sabiezē.

  

Saistītie raksti

Griķu putra pēc senas receptes
Ķirbju cepumi
Vaniļas saldējums gatavots mājās
Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem
Auzu cepumi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts