Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

09.08.2016

Piparu un sīpolu čatnijs

Aptuveni 1 litrs

Sastāvdaļas:
800 g sīpolu
3 lieli sarkanie pipari
1 skābs ābols
1/2 -1 asais sarkanais pipars
30 ml olīveļļaa
100 ml Dansukker Niedru sīrupa
250 ml baltvīna etiķa
10 g sāls
5 g paprikas pulvera
200 g Dansukker Ievārījuma cukura
50 ml zaļo pipargraudu


Sīpolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Piparus nomazgā, atbrīvo no sēklām un sakapā smalkos gabaliņos. Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež daiviņās. Čili nomazgā un sagriež gabaliņos. 

Katliņā uzkarsē olīveļļu, liek iekšā dārzeņus un ābolus un pāris minūtes viegli apcep. Pievieno sīrupu, etiķi, sāli un paprikas pulveri. Uzliek vāku un uz nelielas ugums vāra 20 minūtes. Noņem vāku un vāra vēl 10 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru, pipargraudus, un vāra vēl 3-4 minūtes. Liek siltās, sterilizētās burkās. Noslēdz. Uzglabā vēsā vietā.









  

Saistītie raksti

Saldskāba marināde vistas gaļai
Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Gatavo šefpavārs: pitas maize ar gaļas bumbiņām Tomātu džema mērcē
Biskvītu konfektes
Kartupeļu un kūpinātas gaļas sacepums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts