Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

22.02.2016

Siera zupa

sastāvdaļas:

400 g kartupeļi
200 g burkāni
100 g saldēti zaļie zirnīši
400 g ziedkāposti
170 g kausētais siers
300 ml saldais krējums
buntīte zaļumi 
1800 ml ūdens
sāls un mazliet cukurs pēc garšas
 ½ tējk melnas sinepju sēklas, kurkuma, karijs

Pagatavošana:

Sagriezt Kubiņos burkānus un kartupeļus.
Ūdeni uzvāra un pievieno kartupeļus. Apcep burkānus, kad kartupeļi sāk vārīties, 
pievieno apceptos burkānus un sagrieztus ziedkāpostus, visu vāra vēl 10 minūtes.


Pievienot kausēto sieru, rūpīgi izšķīdina to un vāra zupu vēl 5 minūtes.
Apcep svietā garšvielas, pievieno tās zupi, vēl pievieno zirņus un vāra vēl 5 minūtes.
Pārlej ar krējumu, pievieno sāli, cukuru,uzliek vāku un noved līdz vārīšanas temperatūrai un izslēdz.
Pievieno sāli, cukuru, servējot pārkaisa ar smalki sakapātiem zaļumiem.

  

Saistītie raksti

Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām
Krēmkūka bez cepšanas
Saldskāba marināde vistas gaļai
Kartupeļu salāti ar asumiņu
Brieža gaļas gulašs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts