Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

17.07.2018

Vaniļas saldējums gatavots mājās

Gatavošanas laiks -apmēram 1 litrs 30 minūtes + 5 stundas saldētavā

Sastāvdaļas
8 olu dzeltenumi
130-170 g Dansukker baltā cukura 
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
300 ml piena
400 ml saldā krējuma
280 g Dansukker Dzidrā sīrupa


Olu dzeltenumus ar balto un vaniļas cukuru sakuļ.

Katliņā uzvāra pienu ar saldo krējumu un cukura sīrupu.

Lēnām, tievā strūkliņā karsto pienu lej olu maisījumā, nepārtraukti kuļot. Atdzesē.

Masu lej lēzenā traukā ar plānām sieniņām un liek saldētavā. Ik pa laikam apmaisot, saldē apmēram 5 stundas. Gatavu saliek porciju trauciņos vai vafeļu glāzītēs.






Šo recepti sastādīja
Dansukker

  

Saistītie raksti

Zemeņu pīrāgs
Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte
Ķirbja zupa
Ķirbju cepumi
Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts