Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

13.10.2015

Grūbu putra ar meža sēnēm

Sastāvdaļas:

Grūbas 400g, 
baltvīns 0.5l, 
dārzeņu buljons 0.5l, 
sīpoli 2gab, 
žāvēta krūtiņu 0.3kg, 
meža sēnes 0.6kg, 
saldais krējums 0.3l.

Pagatavošana:

Grūbas sviestā apcep, pa daļām lej klāt vīnu un buljonu, sautē uz nelielas uguns, pa laikam apmaisot un papildinot ar buljonu un vīnu, līdz grūbas ir mīkstas. Atsevišķi apcep sīpolus, kūpinātu krūtiņu, sēnes, pielej saldo krējumu, pasautē 5min. Sajauc ar gatavām grūbām, liek krāsnī uz 15-20min.





  

Saistītie raksti

Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām
Pasta ar tunci
Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Auzu cepumi
Par godu Jāņiem īpaša picas recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts